Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kell saját életet...

Hogyan kell saját életet kezdeni, saját talpra állni 22 évesen, ha csak 37 ezer ft-ot keresek egy hónapban? Kétségbe vagyok esve, hogy majd örökké a szüleim segítségére szorulok. Idősebb tapasztalt emberek válaszaira lenne szükségem.22/n

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Vonataink elmennek egymás mellett, mert azt hiszem, a képesítésed és a vágyaid nem fedik le egymást. Reálisan kell felmérni a tudásodat, képességedet, képzettségedet, mennyit kóstálsz a munkaerő piacon így. Úgy látom, az általam felvázolt alternatíváknál lényegesen többre értékeled jelenlegi státuszodat. Akkor keress, s egyszer rád mosolyog a szerencse egy jó, kreatív, zsíros állás formájában.
2014. máj. 23. 17:24
 12/18 anonim ***** válasza:

1.átképzéssel.

azt is elő kell teremteni valamiből, általában az emberek illegális munkával csinálják, mert máshol nincs lehetőség.

ha versenyképes szakmát szerzel, pl programozó, akkor el tudsz helyezkedni.

gyógypedagógusként, vagy egyáltalán állami alkalmazottként nincs jövőd, mert egyetemi végzettséggel is pályakezdőként keresel annyit, mint bármelyik gyári munkás, 10 év után annyit, mint egy jobb gyári munkás.

ha nem változik semmi, akkor addig élsz, amíg a szüleid élnek. utána vagy hajléktalan leszel, vagy öngyilkos, vagy bűnöző = börtöntöltelék.

2.emigrációval

ehhez viszont kell egy minimális összeg, ami sokkal több, mint egy okjs képzés.

2014. máj. 23. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a hozzáállással te nem fogod vinni semmire. :/
2014. máj. 23. 19:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Mégis milyen hozzáállással Emberek???

Milyennel?

Mi olyat írtam ami nektek nem felel meg, könyörgöm..

2014. máj. 23. 21:17
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, hogy másnak is az a baja,ami nekem, hogy kérdésedre megpróbál az ember jóindulatúan ötletet mondani. Erre lepontozod az embert. Boldog vagy, hogy ott virít az általad adott 0%,mint nem hasznos hozzászólás, sőt, ezáltal le is húzod a hozzászóló értékét?

Nem volt elég annyit hozzáfűzni, hogy ugyan, én sokkal többre tartom magam, mint hogy más gyerekét pesztráljam, vagy idős embert gondozzak? Na, ez lehet az a mentalitás, amivel nem sok jövőt jósolok neked. Pedig egy gyorstalpalón szerzett papír nem olyan nagy végzettség, hogy feljogosítana a 0 %-ok osztogatására.Te kérdeztél, mi próbáltunk tanácsot adni, erre fel bunkóskodsz. Jól esett legalább?

2014. máj. 23. 22:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le :D

De hagyjuk is sziasztok :D

2014. máj. 23. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
Hát 37ezer az egy lóf**z pénz. Alig tudnak megélni 100ezerből. Abból a pénzből mondjuk pl.: 10e a kaja, 25e a lakás, marad 2ezred. Akkor nem beszéltünk a villany, gáz, víz. Jah és a kaja is elfogy.
2014. máj. 24. 08:46
 18/18 anonim válasza:
100%
ne aggodj én 34 vagyok és 28 éves voltam mikor még anyukémmal laktam a ferjemmel mert ő videki volt de mar összeházasodtuk.söt még szülni is anyukámtól mentemm ..most van egy gyerem egy 130 m2 hazunk egy kocsink és nagy kertunk városban és azert nem költöztünk el 31 eves korunkig mert gyűjtögettünk ...szóval szerntem ne aggódj!!! sok szerencsét azert !! :)
2014. jún. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!