Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volna kedved megismerkedni...

Volna kedved megismerkedni egy 22 éves, Budapesti sráccal?

Figyelt kérdés

Nagyon jó volna megismerkedni korban vagy legalább érettségben hozzám illő lányokat, akik Budapestiek... Nincs semmi meghatározva, csak légy hétköznapi ember... Én sem vagyok mindig ilyen hivatalos, h nagybetű stb minden, én is tudok káromkodni, tombolni, élni az életem.... Magányos vagyok, és jó volna ha lenne egy jelentkező legalább :) Légyszi, ha lehet, add meg üzenetben a facebookodat, és bejelöllek! Ne kamu fiókot, mert valahogy mindig bújkálni akarnak a nők, se fotó se semmi, persze én tárjam ki az életem neki...

ui : nem, nem vagyok se ronda, se stréber, se semmi gikszer nincs bennem.

2014. máj. 20. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:

"ui : nem, nem vagyok se ronda, se stréber, se semmi gikszer nincs bennem."

:D

2014. máj. 20. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
És pancser se vagyok.
2014. máj. 20. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

" Ne kamu fiókot, mert valahogy mindig bújkálni akarnak a nők, se fotó se semmi, persze én tárjam ki az életem neki... "

Hát ne tárd ki. Nem kötelezhetnek semmire. Légy Te is titokzatos, az sosem árt ;)

2014. máj. 20. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 20. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
De én nem titkolózni akarok mert nekem nem ez a perverzióm. Én ismerkedni akarok normálisan.
2014. máj. 20. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A titokzatosság és a titkolózás teljesen más ;)

Nem kell egyből elárulni magadról minden személyes adatot, pláne, hogy ezekkel gyakran vissza is élnek. Attól még nem leszel hamis, gyanús a másik ember szemében.

Aki szemében meg mégis ilyenné válsz, az a saját, az a saját frusztrációit vetíti ki rád. Azzal meg nem kell törődni.

2014. máj. 20. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt csak önbizalomhiányos lányok vannak, épp ezért nem merik vállalni magukat, mert félnek a kudarctól.
2014. máj. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!