Mit csináljak az első napon?
Figyelt kérdés
Elég valószínű, hogy szeptembertől egy másik városba költözöm, ahol természetesen új iskolába kell járnom, és senkit nem ismerek abból az iskolából. Valószínűleg az osztály már nagyon össze van szokva. Én úgy érzem, hogy nagyon kínos lesz nekem az első nap. Mit tanácsoltok?2014. máj. 17. 19:10
1/7 anonim válasza:
Ne állj hozzá negatívan... hozzánk is jöttek anno új emberek (mi 6 évig voltunk egy osztály, szóval pl. aki 11-ben jött át, eléggé félt), de minden egyes alkalommal segítőkészen, kedvesen álltunk hozzájuk. Odamentünk, ismerkedtünk, beszélgettünk velük, elmeséltünk nekik a suliról ezt-azt stb :)
2/7 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha egy ilyen osztályba kerülnék, de benne van a pakliban hogy kiközösítenek. Bár eddig mindíg, mikor új osztályba kerültem lett egy pár haverom :)
2014. máj. 17. 19:14
3/7 anonim válasza:
Biztosan találsz barátokat itt is :) Olyan nincs, hogy egy egész osztály ok nélkül kiközösítsen... Hány éves vagy? :) Amúgy meg azt se bánd, ha esetleg első nap nem tudsz még kivel beszélgetni - csak figyelj! Sok mindent leszűrhetsz a többiekről, és később tudni fogod, kikkel érdemes barátkozni és kikkel nem:P
4/7 anonim válasza:
Mi nagyon összeszokott osztály voltunk, nagyon összetartó klikkekkel, mégis nagyon hamar befogadtuk az új embereket, a második hétre már mindenkink megvolt úgymond a helye. Úgyhogy szerintem az nem akadály, hogy összeszokott az osztály.
Szerintem sokan kíváncsiak lesznek rád, nálunk legalábbis így ment, ha új osztálytárs jött, mindenki odacsődült a padjához már az első szünetben.
Nyugi, menni fog ez, mint az ágybasz*rás! :))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást :D Egyébként 16 vagyok.
2014. máj. 17. 19:37
7/7 A kérdező kommentje:
Ja.
2014. máj. 17. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!