Szerintetek Aurelio vagy Krisztián megy vissza a párbajról?
Egyikért se lenne kár.
Már csak azért nézem, mert az elején elkezdtem, és megszokásból, de valójában kis szardarabkák, egyik se érdemli meg a fődíjat.
Talán még Zsófi a legjóindulatúbb az összes között, csak hát annyira végtelenül ostoba...
Igazából nekem tökmindegy melyik megy vissza.
Krisztián egy igazi bugris bunkó dürhő paraszt , teljes sötétséggel a fejében.
Aurelio meg egy hím soviniszta beképzelt ficsúr, a végtelenségig önző, pitiáner, suttyó kis p.öcs.
Aurelio:szerintem őt már sokkal jobban kedvelik,mint régen..
krisztiánka meg egy bunkó parasztgyerek lett,aki felment a fővárosba szerencsét próbálni.Remélem nem lesz szerencséje.
Szerintem Aurelio.
Nem mint ha ő megérdemelné, mert egyre kevésbé bírom elviselni azt a nagyképű gyökeret is, hanem azért, amiért pl Charlotte visszament Dorkával szemben.
A nézők nem Charlotte mellett szavaztak, hanem Dorka ellen, mert egy mogorva unalmas trampli volt.
Itt ugyanez a helyzet.
Nem Au mellett fognak szavazni, hanem Kr. ellen, mert unalmasak a bunkó sötét megnyilvánulásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!