Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennél-e gólyatóbárba?

Mennél-e gólyatóbárba?

Figyelt kérdés

képzeld el hogy 18 éves vagy, és épp most vettek fel egy X Egyetemre, nem soká döntened kell, hogy elmész-e gólyatáborba vagy sem? Milyen gondolatokat vennél alapul a gondolat meghozatalánál? ...Mindent megfontolva,TE elmennél-e? (az utazás + étkezés + tábor költségeitől tekints el) (senkit sem ismernél ott)

köszi a válaszokat!

2014. máj. 3. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
El hát :D
2014. máj. 3. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A dolog lényege hogy nem ismersz ott senkit.

Ha költség nem szempont, és van időd rá, szvsz menj. Jó buli.

Megjegyzés: minden program fakultatív, amiben nem akarsz részt venni, azon ne vegyél részt!

2014. máj. 3. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék. Voltam is tavaly, és nagyon jó volt, pedig csendes, visszahúzódó, tipikus jó kislány vagyok, nem egy nagy partyarc. :) A mienk nem volt durva egyáltalán, semmi vetkőzés meg kínos feladatok meg leitatás amiket hallottam másoktól rémisztgetésnek (persze volt alkohol bőven, de mindenki annyit ivott, amennyit akart). És megismerkedtem egy csomó emberrel, hallottam mindenfélét az egyetemről, az első előadásokon volt ki mellett ülnöm, stb., szóval csak előnyöm származott belőle. Azért mentem amúgy el, mert ugyanezt tapasztaltam a gimis gólyatáborban is, és reménykedtem, hogy megint így lesz. :)
2014. máj. 3. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól írta a kettes, ennek az egésznek az a lényege, hogy ott ismerd meg leendő évfolyamtársaidat. Mindenképpen érdemes elmenni, ha amint mondtad anyagilag is megengedheted magadnak.

Mert ott pl a sok buli közben azért elmondanak jó tippeket tantárgyfelvétellel, tanárokkal kapcsolatban. A hülyeségekben pedig nem kötelező részt venni, ha neked éppen nem tetszik az a program, ami éppen van akkor nem mész. Nálunk pl el lehetett menni hajókázni, de sokan inkább ottmaradtunk a táborban, és szerveztünk egy strandröplabda "bajnokságot", mert nem volt kedvünk hajózni.

Egy ilyen táborban általában mindenki nyitottabb, mert a legtöbben úgy vannak, mint te: nem ismernek senkit, ezen pedig mindenki változtatni akar, össze van zárva akár több száz ember úgyhogy gyorsabban alakulnak a kapcsolatok.

2014. máj. 4. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is idén megyek egyetmre ha minden igaz. Nekem 2 döntő tényező van a gyólyatáborral kapcsolatban. Az első, hogy ráérek -e egyáltalán akkor. Mivel elég zsúfolt a nyaram, és egy baráti nyaralást nem fogok lemondani egy gólyatábor miatt. A másik meg nekem a költségek. Mivel írtad, hogy attól tekintsünk el, így marad az időpont kérdése. De ha rá fogok érni, akkor elmegyek.

A kérdésedből én azt veszem le, hogy tudnál menni, csak nem akarsz. Szerintem kár kihagyni. Ott majd megismered a többieket, épp ez a lényege.

2014. máj. 4. 14:10
 6/7 anonim válasza:
mint a pinty! :) de komolyan: hatalmas élmény, első kapcsolatok ott alakulnak ki. jó szórakozást!
2014. máj. 7. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2014. máj. 8. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!