Mennél-e gólyatóbárba?
képzeld el hogy 18 éves vagy, és épp most vettek fel egy X Egyetemre, nem soká döntened kell, hogy elmész-e gólyatáborba vagy sem? Milyen gondolatokat vennél alapul a gondolat meghozatalánál? ...Mindent megfontolva,TE elmennél-e? (az utazás + étkezés + tábor költségeitől tekints el) (senkit sem ismernél ott)
köszi a válaszokat!
A dolog lényege hogy nem ismersz ott senkit.
Ha költség nem szempont, és van időd rá, szvsz menj. Jó buli.
Megjegyzés: minden program fakultatív, amiben nem akarsz részt venni, azon ne vegyél részt!
Jól írta a kettes, ennek az egésznek az a lényege, hogy ott ismerd meg leendő évfolyamtársaidat. Mindenképpen érdemes elmenni, ha amint mondtad anyagilag is megengedheted magadnak.
Mert ott pl a sok buli közben azért elmondanak jó tippeket tantárgyfelvétellel, tanárokkal kapcsolatban. A hülyeségekben pedig nem kötelező részt venni, ha neked éppen nem tetszik az a program, ami éppen van akkor nem mész. Nálunk pl el lehetett menni hajókázni, de sokan inkább ottmaradtunk a táborban, és szerveztünk egy strandröplabda "bajnokságot", mert nem volt kedvünk hajózni.
Egy ilyen táborban általában mindenki nyitottabb, mert a legtöbben úgy vannak, mint te: nem ismernek senkit, ezen pedig mindenki változtatni akar, össze van zárva akár több száz ember úgyhogy gyorsabban alakulnak a kapcsolatok.
Én is idén megyek egyetmre ha minden igaz. Nekem 2 döntő tényező van a gyólyatáborral kapcsolatban. Az első, hogy ráérek -e egyáltalán akkor. Mivel elég zsúfolt a nyaram, és egy baráti nyaralást nem fogok lemondani egy gólyatábor miatt. A másik meg nekem a költségek. Mivel írtad, hogy attól tekintsünk el, így marad az időpont kérdése. De ha rá fogok érni, akkor elmegyek.
A kérdésedből én azt veszem le, hogy tudnál menni, csak nem akarsz. Szerintem kár kihagyni. Ott majd megismered a többieket, épp ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!