Ha a metrón (vagy bárhol) megláttok egy 155 centi magas és kinézetre kb.35 kilós lányt, akkor mit gondoltok először róla? Vagy hidegen hagy titeket?
# 9:
Biztos, hogy ez a magasság/súly anorexiást takar?
ja, minden képen, meg a koporsóban is photoshopolták, ugye?
Jajj, de naív vagy. Egyébként hol látsz a linkednél olyan képet ahol koporsós verzió van? Max. csak mutatják a koporsót, nem gond?
155 centi és 35 kilóval kórházba feküdne az illető, vagy legalábbis otthon, de ereje metrózni nem lenne.
Legminimálisabban is 45 kilós alacsony termetű nőt láthattál, volt ilyen ismerősöm, viszont már ő is beteges volt, túl sűrűn már ő se utazgatott, pont mert beteg volt.
Én amúgy 55 kiló vagyok, de amennyire félsz ezektől szerintem te még rólam is 35 kilót feltételeznél, ha látnál! :D :P
Azért meglepő, hogy többen a magasságon akadnak fenn, mint a súlyon.
Az még meglepőbb, hogy ezek szerint baromi kevesen tudják, mennyi a 35 kg.
sehol nem látok koporsós verziót, a csaj meghalt...és meghalt még sok egyéb baromi sovány ember és hidd el, hogy ideig óráig tudnak ők is metrón közlekedni
amúgy meg a kérdező látta a metrón a 35 kg-os csajt, nem én, de a volt kolléganőm a 165 cm-hez 42 kg (mondjuk, ő nem anorexiás, csak genetikailag ilyen és folyamatosan hízni próbál, kevés sikerrel, mert sportolni lusta, de annyit eszik, mint 2 felnőtt hapsi), szóval, ha látnék egy 35 kgos nőt, akkor el tudnám dönteni, hogy mennyi a tömege
Amit írtam azt neked a linkre írtam, illetve mindkettőtöknek, ezért kezdtem úgy, h te és a kérdező. Szerintem érthetően fogalmazva, de mindegy.
Egyébként meg nem értem mi ezzel az egésszel a probléma, eredetileg nem anorexiásokról volt amúgy se szó. Mások külleme felett pedig ítélkezni, és az alapján bárkit lenézni meg gusztustalan emberi jellemre vall. Zavarhat bárkit, de tartsa meg magának, tanuljon meg megbékélni vele, ennyi.
Hiába nincs szó anorexiáról, ez már az a kategória.
Ez olyan, mintha azt mondanám, láttam egy 320 kilós embert. Valaki azt mondaná, hogy az kórosan elhízott. Én meg azt mondanám, itt most nem a kórosan elhízottakról van szó, hanem a 320 kilós emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!