Mihez kezdjek ezzel a családdal, hogy leszálljanak rólam?
A kedvesemmel több, mint két éve vagyunk együtt. A volt barátom nagyon sérelmezi ezt a kapcsolatot még most is, mert szerinte én megcsaltam őt a mostani párommal. Ez nem igaz! Nem voltam hűtlen hozzá, elegem lett a játszmáiból, és kiraktam az életemből. Nem sokkal később megismertem a kedvesemet és azonnal megtaláltuk a közös hangot. A családjaink is elfogadják a választásunkat, a húga egyenesen imád, és én is őt.
Nem olyan régen eljegyzett, de megbeszéltük, hogy esküvőt csak jövő nyáron tartunk.
A problémám a volt párommal és annak a családjával van. Amióta megtudták, hogy nem csak járunk, hanem együtt is élünk, sőt a menyasszonya vagyok, azóta folyamatosan zaklatnak. Először az exem írt rám, hogy ugye ezt nem gondoltam komolyan, mert ő azt hitte, hogy ez nekem csak egy játék, lenyugszom és újra vele leszek. Elmondtam neki, hogy ha nem jött volna rá két év alatt, akkor elmondom most: nem, nem játék. Az anyja bombáz e-mailekkel, hogy milyen olcsó nő vagyok, mert az a bajom, hogy a fia nem vett nekem gyűrűt. A legdurvább azonban a sógornője reakciója volt. A vőlegényemmel és a húgával sétáltunk a belvárosban, amikor szembe jött velünk ez a nő. Szó szerint nekem esett, elkezdett rángatni, hogy én mit képzelek magamról, játszom a családosdit, a sógora meg tönkremegy miattam, meg biztos "felcsináltak" és azért kell a hirtelen esküvő. A vőlegényem szedte le rólam, a kislány sírógörcsöt kapott, én meg lassan félek kimenni a lakásból.
Mit csináljak? Nem csaltam meg az exemet, nagyon durva dolgai voltak, társkeresőzött mellettem, és folyamatosan a nőket hajtotta. Ezt untam meg, léptem, és ezért kapom ezt.
Mit tegyek?
(Nem vagyunk kisebbségiek, ők sem.)
Neked soha nem fognak igazat adni,egyszerüen,töröld öket mindenhonnan,minden kapcsolatott szakits meg,ne valaszolj semmi levelre,hanem azonnal töröld,olvasas nelkül,egyszerüen semmi komunikacio ne legyen,barmit irnak,szidnak,ne valaszolj,magyarozkodj,semmi! Elöbb-utobb ugyis tullepnek rajtad. Utcan is,köszönes nelkül tovabbmenni,rajuk sem nezni.
Ha pedig incidens er utcan,hivd ki a rendöröket azonnal nyugodtan,hogy zaklatnak,de ugy hogy halljak,hogy telefonalsz,aztan majd elfelejtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!