Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Férfi gyűlölő lettem miért...

Férfi gyűlölő lettem miért lettem ilyen gonosz?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 19:05
1 2 3 4
 11/31 Horus magnus est ***** válasza:

Hát érdekes eset vagy.

Ezen kivűl történt VELED valami ami miatt utálhatod őket?

2014. ápr. 30. 22:47
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Most mi ez az általánosítgatás? Kikérem magamnak!

Annál is inkább ,mert én sokáig komolyan vettem a nőket, de volt egy-két csalódásom, rájöttem, hogy egy-két nő mennyire szemét tud lenni és onnantól kezdve vagyok olyan, mint egy "átlagos" pasi. De ez nem jelenti azt, hogy minden nőt utálok, milyen hülyeség ez már? Azt az egy-kettőt utálom, aki gonosz volt velem, de ha egy új nővel találkozok, ugyanúgy tisztelem, tiszta lappal indul, max. nem fogok a lábai elé omlani, ahogy ti azt szeretnétek.

Ennek ellenére nem csaltam még meg soha senkit, nem is tervezem. Alapból tisztelem a nőket, igyekszem udvarias lenni. Most mivel érdemeltem ki ezt az utálatot? :O

2014. ápr. 30. 23:56
 13/31 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi gonosz meg rendes ember van férfiban is meg nőben is. Kár gyűlölködni, csak neked lesz rosszabb. Keress olyan férfit aki tisztel és szeret és hálát adsz majd, hogy van ilyen is!
2014. máj. 1. 00:05
 14/31 anonim ***** válasza:

Én nőként, inkább a nőket gyilkolásznám, vagy lehet vegyesen. Mi gyilkos-elmék(kac-kac) tartsunk össze.

Amúgy az ilyen csalódásokat újra értékelhetnéd, mert az, hogy a nővéreid szenvedtek, nem jelenti, hogy ők nem voltak hibásak, vagy hogy a barátjuk szándékosan tett akármi rosszat.

Ha fiad lenne, őt is bántanád?

2014. máj. 1. 00:36
 15/31 Fish1 ***** válasza:

Édesapáddal milyen a kapcsolatod?

Az, hogy a nővéreid szenvedtek a pasik mellett, nem jelenti azt, hogy minden pasit utálnod kell. Az éremnek mindig 2 oldala van: az egyik a pasi, aki bántja a nővéredet, a másik a nővéred, aki hagyja ezt és nem lép tovább.

2014. máj. 1. 02:08
 16/31 A kérdező kommentje:

Férfiak sok mindenről tehetnek,más kérdés hogy ti mit akartok észrevenni belőle.

Sose csalódtam mert nem bízok egy pasiban sem,egyedül szeretek lenni.

2014. máj. 1. 09:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiak sok mindenről tehetnek,más kérdés hogy ti mit akartok észrevenni belőle."

Vagyis a nők azok tökéletesek, és ők soha nem csinálnak semmi rosszat, nem bántanak senkit?

Hát figyelj, szerintem nem vagy teljesen százas, főleg, hogy elmondásod szerint téged nem is bántott még pasi.

De ilyen egoista hozzáállással, jobb is, ha megkíméled magad tőlünk, az az igazság.

2014. máj. 1. 12:16
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Bánt, hogy a pasik nem tisztességesek a nőkkel? Ilyen nővel, mint te, nem is lehet tisztességesnek lenni, remélem, nem is lesz veled soha pasi, amíg ilyen hülyeségeket gondolsz.

Ugyanis, ha elvárod, hogy tiszteljenek, neked is tisztelni kell őket. Ha megbélyegzed őket kollektívan, akkor valóban nem fognak semmibe fognak venni, de aztán ne csodálkozz, hogy milyen gonoszak, mert te miattad van!

Egyébként is hülyeség ez a kollektív megbélyegzés, egy érett gondolkodású ember ennél azért árnyaltabban kéne, hogy gondolkodjon. Ugyanis, ha egy pasi elkövet egy hibát, nem azt jelenti, hogy azt minden pasi elköveti. Ugyanazokat a hibákat nők is ugyanúgy elkövetik. Egyéniségek vagyunk, nem pedig egyformán cselekvő csoportok! Tehát nők is, férfiak is lehetnek gonoszak, és nők is, férfiak is lehetnek nagyon jó, tisztességes, becsületes emberek.

2014. máj. 1. 12:21
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

A nővéreid miatt ne a férfiakra haragudj, hanem a vonzalomra, ami biológiailag bennük van. Ez tette őket becsaphatóvá, egy átlagos kinézetű vagy csúnya pasi sosem nyerte volna el a bizalmukat. Míg JÓKÉPŰ-nek azt is elhiszik, hogy egy másik univerzumból repült ide, csak miatta, aki külsőre nem vonzó, annak még az igazságot sem hiszik el nővéreid, a pillanatnyi érzelmi behatástól vezérelt ösztönlények.

Az utolsó gondolatodhoz: A nők sokkal kicsinyesebbek, apróságok miatt megsértődnek és gyűlölködnek, csak nem állnak ki szemtől szembe egymással, mint a férfiak, hanem mások manipulálásával háborúznak. Ez módszer kérdése, ettől nem lesztek jobbak, igaz, rosszabbak sem.

2014. máj. 1. 13:04
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

:D :D Ezen jót nevettem. A nők is képesek ugyanolyan bűntények elkövetésére, mint a férfiak. Az, hogy a férfiak vannak "előtérben", biológiai örökség, mert az emberek közösségeiben a "hímek" dominálnak. De a domináns és nem domináns viselkedés sem jelenti, hogy nem szerint az egyik ember jobb lenne, mint a másik.

Pl. ez, hogy a férfiak robbantják ki a háborúkat... Ha egy nő olyan szituációba kerül, ugyanúgy kirobbant háborúkat! Pl. II. Katalin cárnő ugyanolyan expanzív, erőszakos orosz politikát folytatott, mint az elődei.

Vagy egy osztályközösségben, ha a lányok vannak többségben, ugyanolyan gonoszok tudnak lenni, mint a fiúk. Pl. engem is általános iskolás koromban a lányok közösítettek ki, és nagyon rosszul tudott esni.

Szóval, ha már a férfiak bűneit soroltad, ezek teljesen ugyanúgy megvannak a nőkben is, attól, hogy nem ők vannak általában az előtérben.

Ilyen bűn pl. a megbélyegzés. A nácik megbélyegezték a zsidókat, ölték őket. Szerinted ez bűn?

Ha igen, gondolkodj már el azon, hogy te is ugyanígy bélyegzed meg a férfi nemet!

És fenntartom a korábbi álláspontomat arról, hogy nem vagy elég érett gondolkodású.

2014. máj. 1. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!