Hogy tudnék valaki szemében olyan változást elérni, hogy már ne "anyucipicifiának" gondoljon?
Nem igazán tudom miért mondta ezt nekem, de picit fáj. Nem érzem magam komolytalannak, közeli ismerőseim, rokonaim is azt mondják, hogy túlzottan komolyan veszem a dolgokat.
Ezt a személyt eléggé megkedveltem, habár nagyon ritkán találkozok és beszélek mostanában vele, de legutóbbi találkozásunkkor is előjött ez a dolog, tök váratlanul számomra.
Arcom, magasságom tény nem túl férfias, de ezen sajnos nem tudok változtatni. Egyébként 20 éves vagyok, ő majdnem 2 évvel idősebb nálam.
Ha csajról van szó és plusz két év és... ez így nem fog menni ebben a korban. Meg ez az egész sem: idejönnek meberek, gyerekek, lényeget ügyeskedvekihagyják, hogy ne adják ki magukat, holott névtelen ez az egész oldal itt, aztán a többi meg hámozhatja, tapogatózhat a félhomályban, de azért válasz legyen. Rukkolj elő egy normális történettel normális válaszért.
Mikről dumáltatok, mire mondta ezt, hogy anyuci pici fia? Nem, nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!