14 éves vagyok. A lányok nem szeretnek az osztályomban. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Az osztályomban tanulmányi téren kitűnő vagyok.Nem vagyok stréber,sőt kifejezetten nem szeretem,ha egy tanár szeret.Kényelmetlenül érzem magam tőle.Egy barátnőm van az osztályból,de a többi lány nem szeret.A barátnőm,aki szintén jó tanuló,viccesnek tartják,pedig hasonló nézetei vannak mint nekem.Már próbálkoztam és van amikor kedvesek velem,de közben a hátam mögött kibeszélnek.Kétszínűek.Persze én is egy erős személyiségű lány vagyok,kiállok az igazam mellett.Lehet hogy tartanak tőlem.
Értelmes válaszokat kérek.
2014. ápr. 22. 13:45
1/5 anonim válasza:
Nincs veled semmi gaz, minden egyes osztalyban kipeceznek valamit, akar eleg egyetlen rossz hir, pletyka rolad. Vagy ha kicsit is mas vagy, akkor se fogadnak el.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,én is gondolkodtam már rajta,hogy más vagyok,Nem vihogok feltűnően,nem viháncolok szünetekben.Persze én is szemeltem már ki helyes bálvány pasikat,szóval azért nem vagyok nyomi...
2014. ápr. 22. 14:11
3/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz másokkal, hogy mit gondolnak egészen addig míg azt nem érzed az építő jellegű számodra, vagy te adhatsz építő jellegű tanácsot ha úgy érzed valakinek szüksége van rá.Az pedig, hogy nem szeretnek, nem egy egyéni probléma hanem globális.Az emberek többsége képtelen szeretni, így elfogadni és megérteni sem képesek.Ezért nem hibáztathatóak. Mindezt megértve és elfogadva, könnyebb elvonatkoztatni mások hangulatától, neveltetésétől, a bennük kialakult világtól.így könnyebben járhatod a magad útját, mert tudod, hogy nem lehetnek rád hatással.Tartsd tiszteletben a körülötted lévő emberek. milyenségét.Koncentrálj tudatosan arra, amit szeretnél megvalósítani az életedben.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nagyon hasznosak voltak!!!:)
2014. ápr. 22. 15:20
5/5 Firedoom válasza:
Gondolj arra, hogy a tobbi szerencsetlennel ellentetben te igazi szemelyiseg vagy :D ne foglalkozz veluk lehet, hogy most ilyenek, de par ev mulba olyanok akarnak lenni mint te :);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!