Holnap megy valaki a Veletech-re?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 22:43
1/4 anonim válasza:
Valaki biztosan, hiszen ennek hiányában nem rendeznék meg.
Jelzem, a válaszom egészen pontosan válasz a kérdésre, és nem szabálytalan.
2/4 A kérdező kommentje:
Logikus következtetés. :)
2014. ápr. 18. 22:48
3/4 anonim válasza:
Gondolkoztam rajta, de egyedül amúgy se mennék, meg belépőre se lett volna pénzem, szóval nem.
4/4 anonim válasza:
Én voltam.(mellesleg eddig az összes eddigi megrendezetten ott voltam)és azt kell, h mondjam ez volt eddig a leggyengébb.Okok voltak új telók meg újabb cuccok,de valahogy lapos volt az eddigiekhez képest(számomra).Mondjuk ez még nem is lett volna baj.Ami kicsit felháborított azok a hostesek v kik voltak.Ugye minden "sátornál" általában 2 van.Na most ezek annyira jól elvoltak egymással, h kb. a látogatókat leszarták.Azt már nem is mondom, h árakat vagy egyéb információt a termékkel kapcsolatban mint ami ki volt írva ne is kérdezzen az ember, mert arra amúgy se tudják a választ.Ahol férfiak álltak pl. az MSI-nél ott azért képben voltak legalább, h mi a helyzet, de azok is inkább egymással szórakoztak.Az előző rendezvényeken oda jöttek,érdeklődtek,próbáltak "segíteni".Most azonban azt láttam, h kb mindenki leszarja, csak gyorsan már tudják le és kész.És nem mondhatni, h későn mentem és már elfáradtak, mert ott sorakoztam nyitáskor.ősszel inkább ellesek a play it-re (mivel h minden héten nem mehetek külföldről Mo-ra),ha az jobb lesz ez volt talán az utolsó veletech amire elmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!