Örököltem, és most én is bolond leszek?
Kiskoromban nagyon visszahúzódó szégyenlős voltam, barátaim nem is voltak, én mindig egyedül jobban szerettem lenni, ha hívtak sem mentem, soha nem volt egy hangos szavam a suliban, otthon bezzeg...
Volt egy buta szokásom, beálltam a spájzba és elkezdtem csapkodni a kezemmel repkedni mint egy csirke és elkébzeltem a dolgokat hogy mit szeretnék, amikor volt egy ilyen ihhletem gyors elbújtam és ábrándoztam, elképzeltem hogy milyen is lenne ha sok pénzünk lenne , mit vennék belőle, mostanra eltelt tíz év és még mindig egyfajta kikapcsolódás számomra hogy tele firkálok füzeteket satírozott kockákkal de nem egyszerre csak negyed fél oldalt max, és közben gondolkozok és elképzelem hogy mit hogyan kéne megvalósítani ismét mi lenne ha...na meg akkor is ha valamit kapok valakitől és nagyon örülök neki és elképzelem hogy mé többet akarok.
De tudom soha nem lesz semmi abból amit én elképzelek magamnak, ezek csak álmok.
Na de miért van ez?
Változás nincs most sincsenek barátaim akivel leülhetnék beszélgetni lehet hogy ez megy már az agyamra.
Egyébként élem napjaimat nem vagyok sokkal külöm mint a többi csak ez hülye ábrándozás mintha egy álom világban élnék, csak ideje volna már felébredni.
Egyébként anyám idegbeteg volt, és többször is el vitte a mentő mert kikapcsolt az agya totál furán viselkedett.
Megzavarodott, de gyógyszerek kezelése alatt semmi baja nem volt, csak mikor nem volt pénze és valamin meg kellett spórolni mindig abba hagyta a gyógyszerek szedését és mindig vissza esett 2-3 hónapon belül.
Ő ideg összeroppanást kapott apám ostromlása miatt és mert meghalt a testvérem.
Lehet hogy örököltem és nekem is lesz ilyen betegségem csak lappang?
"beálltam a spájzba és elkezdtem csapkodni a kezemmel repkedni mint egy csirke"
Konkrétan ezen behaltam :DDD Feldobtad a napom :D
Ám viccet félretéve, nyugi van . Nincs bajod . :)
Nem, dehogy. Nem leszel idegbajos csak mert különc vagy. Én is különcködöm és akkor mi van? Jól megvagyok. Persze vannak barátaim, de akkor is. Mindenkinek teljes mértékben kell élnie és ahogy tud. Amilyen vagy úgy kell élned.
Ha gondolod beszélgessünk. Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!