Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A 80-as és a 90-es évekbe...

A 80-as és a 90-es évekbe volt egy banda, amiben benne volt 2Pac, Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg. Milyen banda volt ez?

Figyelt kérdés
Szóval így a 80ban és 90ben volt banda, ennek nem tudom mi a neve, és ott volt az összes híresség, 2Pac, Dr. Dre , Eminem, Snoop Dogg, stb.. Szerintem így van, mert sokat voltak együtt , meg folyamatosan közös számuk van. Valaki elmesélné ezeket a korszakokat, hogy hogyan is volt ez a banda, és stb.

2014. ápr. 4. 15:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak is köszönöm, ment a felpontozás. Amúgy Eminem több régi klipjében is észrevettem, hogy folyamatosan Dre-t reklámozza (a hűtőből kiveszi a tejet amin Dre feje van) meg néha így a klipjeiben feltűnik Dre arca, de ő nem rappel, csak feltűnik. Ez miért van?
2014. ápr. 5. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:
ilyen banda soha nem volt,nem tudom honnan veszed ezt,tupac és eminem még csak nem is találkoztak soha,dr dre vel vannak közös számai meg snoopal is a death row records nál együtt voltak 2pac snoop és dre ezért vannak közös számaik is de eminem még nem futott be ekkor Tupac és Snoop barátok is voltak,Tupac bandája Az outlawz
2014. ápr. 8. 14:59
 13/16 anonim válasza:

A regényíró vagyok, az ok amiért Dre benne volt az Em klipekben ugyanaz amiért akármilyen más előadó videóiban benne van. Dr. Dre elsődlegesen egy producer. Az NWA-ban is producer volt, azért kezdett el rappelni, mert jó hangja van hozzá, de amúgy mindig is más előadókat igyekezett felfuttatni(ezért volt kb 30 éves karriere alatt csak 2 stúdió albuma).

Snoop Dogg-ot ő fedezte fel, és az első albumán az összes szám alapját ő csinálta. Sokszor csak tiszteletből is, de a rapper meghívja a producert a klipekbe, mint 'haver a háttérben'. Ebben az esetben Dre rendező is volt, és akkora már nagy neve volt, ezért marketingből is benne volt a videókban. Meg a rapperek sokszor a haverokat is belerakják a videóikba, és Dre Snoop-nak országos haverja volt.

Mostanában Kendrick Lamar a nagy üdvöskéje Dre-nek, és nézd csak meg ki a vendégelőadó a The Recipe c. számon.

2014. ápr. 13. 01:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a felpontozás!:D
2014. ápr. 15. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Dre nek és Tupac nak csak egyetlen egy számuk van, és az a California Love, és kész. Úgy tudom utána már nem voltak valami jóba, de ebbe nem vagyok biztos. A többit meg már leírták előttem :)
2014. ápr. 25. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:
közös*
2014. ápr. 25. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!