Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sosem megyek bulizni, ti sem?

Sosem megyek bulizni, ti sem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bulizni sose. De inni annál inkább
2014. márc. 29. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
én sem, az én igaz szerelmem a csokika :)ha máma este megkéri a kezem, igent mondok :)
2014. márc. 29. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem! Talán kötelező?
2014. márc. 29. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Frászt kapok a mai disco zenéktől szóval kerülőm őket eddig nem is voltam sose, egy-egy jó koncertre viszont szívesen járok.
2014. márc. 30. 03:03
 15/17 anonim ***** válasza:
de. én szoktam bulizni. az IHB stílusból már nagyon régen kinőttem, ismerem a szórakozás kulturált formáit. azért megyek hogy a nekem tetsző zenékre táncoljak egy kiadósat a barátaimmal, közben lazításképp leülünk beszélgetni, iszunk valami könnyedebb löttyöt, megismerünk pár új embert.
2014. márc. 30. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Kocsmázni, szabad téren iszogatni, koncertekre menni szeretek és szoktam is. De ha buli alatt a discokat meg a klubbokat érted akkor én sem szeretek bulizni. Párszor már berángattak ilyen helyekre de nagyon nem az én világom.
2014. márc. 31. 19:11
 17/17 Warren Scott válasza:

Nem.

Egy igazi baráttal társalogva tölteni az estét valahogy sokkal üdítőbben hat rám, mint a zenét túlüvöltve "beszélgetni" úgy, hogy felét nem érted, meg egy rakat részeg vagy betépett alak között fuldokolni a cigi füstjében.

Amúgy is költséges hobbi a bulizás.

Még ha normális helyet is találsz (ahol nem kell a zenét túlüvölteni ha beszélgetni akarsz, a levegő lélegezhető, a világítás pedig nem a fény hiányából áll) normális társaságban (akik nem felejtenek ott valahol és nem azért mentek veled, hogy meghívd őket valamire) akkor is esélyes, hogy valami elrontja a hangulatod és drága mulatság is.

2014. ápr. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!