Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sosem megyek bulizni, ti sem?

Sosem megyek bulizni, ti sem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 21:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem.
2014. márc. 29. 21:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Én mennék, de nincs kivel 15/F :(
2014. márc. 29. 21:55
 3/17 piriiiiii ***** válasza:
Én azért néha igen. :) Dehát bármi lehet buli.
2014. márc. 29. 21:56
 4/17 anonim válasza:
Mi sem.
2014. márc. 29. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Buli alatt az össze-vissza ivós, böfögve röhögős, hányós, 13 éves kispulyákkal súlyosbított umcaumca zörejt diszkókat értik manapság, ezért nem.
2014. márc. 29. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:

Hát én csak a hangos zenét, az alkoholizmust és azt utálom, ha sok ember van szűk helyen

Amúgy, miért a kérdés?

2014. márc. 29. 21:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. márc. 29. 22:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem a hangos zenét a piát és a kocabagózást. Biztos én vagyok a rossz.
2014. márc. 29. 22:05
 9/17 zabmester ***** válasza:
De, ha van kedvem, pénzem, időm, lehetőségem. Na, ez ritkán van meg így egyszerre, de talán 27 évesen ez már nem olyan különös. Tizenévesen minden hétvégén bulizni voltam, elég volt az :) Ma például mehettem volna, párom elutazott két napra, gyereket "kölcsönkérte" anyukám, itthon vagyok tök egyedül, hívtak is, de nem volt kedvem menni, hetek óta most van először időm tisztességesen kitakarítani, és számomra is meglepő módon ehhez nagyobb kedvem volt. Na meg ritkaság az, hogy teljesen egyedül bitorolhatom a lakást, és bizony néha ez sem rossz :D
2014. márc. 29. 22:05
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Én sem mert szinte mindenhol azok az elektronikus vackok szólnak és én azokat még baráti társasággal is nehezen viselem. Nekem valahogy nem nagy élmény mikor összgyűlik egy csomó ember hogy szar zenére táncoljon. A sok páva meg r!banc között pedig kifejezetten szarul érzem magam. Biztos vannak másféle helyek is de a fa*zom fog keresgetni olyanokat.
2014. márc. 29. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!