Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen zenét hallgassak, ami...

Milyen zenét hallgassak, ami tetszeni fog másoknak? Mindenki megjegyzi, hogy nem tetszik neki a zene amit hallgatok.

Figyelt kérdés

Sok időszakok vannak, mikor más zene érdekel, köt le. Még fiatal vagyok, nem alakult ki a személyiségem!

És mindig beszól valaki, hogy szar zene, ezt hallgatod, szánalmas.

Pedig nem nyomom a fulukbe a zenémet, hanem meghalljak, osztálytársak, vagy rokonok közt is.

Sőt nyitva volt az ablakom, és ment a zene de normális hangosan, mintza a tv mennr. És a szomszédoknak jem tetszett. De miert hallgatják? Mintha direkt az ablakom alatt kellene folyton állniuk!

Szóltak szüleimnek, hogy idegeiti oket ez a ricsaj.

Az a tipikus diundisum zene idegesítette őket! És nem hallgattam hangosan!

Hallgattam rock zenét, guns n roses metallica, kicsit gyengébb metált. Akkor cikiztek, hogy ilyen öldökös zenét hallgatok. Lol

Aztán 2 év múlva, hallgattam elektronikus zenét az a tipikus akinek az jön le, hogy diundisum zene. Akkor kaptam a megjegyzéseket, hogy ez nem zene bmeg! Meg szánalmas vagyok!

Most hallgatok hiphopot, és most ez se tetszik sokaknak....

Milyen zenét hallgassak, ami nem fog másokat irritalni, és idegesíteni?

2014. márc. 28. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#4es vagyok. Igen, szeretem Britney-t. Nem egy hú de igényes zenéje van a playback királynõnek, de az ember nem tudja megállni h ne hallgassa. kész slágergyáros. :) De miért irjak rád? csak mert te is Britney fan vagy? akkor most barik leszünk? XDD
2014. ápr. 3. 15:21
 12/12 Tubarózsa ***** válasza:
#4/11 hehe. Ja barik leszünk :D környezetemben kevés olyan ember van aki szereti Britneyt ezért mindig megörülök ha vki csak kicsit is szereti. :)
2014. ápr. 5. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!