Milyen zenét hallgassak, ami tetszeni fog másoknak? Mindenki megjegyzi, hogy nem tetszik neki a zene amit hallgatok.
Sok időszakok vannak, mikor más zene érdekel, köt le. Még fiatal vagyok, nem alakult ki a személyiségem!
És mindig beszól valaki, hogy szar zene, ezt hallgatod, szánalmas.
Pedig nem nyomom a fulukbe a zenémet, hanem meghalljak, osztálytársak, vagy rokonok közt is.
Sőt nyitva volt az ablakom, és ment a zene de normális hangosan, mintza a tv mennr. És a szomszédoknak jem tetszett. De miert hallgatják? Mintha direkt az ablakom alatt kellene folyton állniuk!
Szóltak szüleimnek, hogy idegeiti oket ez a ricsaj.
Az a tipikus diundisum zene idegesítette őket! És nem hallgattam hangosan!
Hallgattam rock zenét, guns n roses metallica, kicsit gyengébb metált. Akkor cikiztek, hogy ilyen öldökös zenét hallgatok. Lol
Aztán 2 év múlva, hallgattam elektronikus zenét az a tipikus akinek az jön le, hogy diundisum zene. Akkor kaptam a megjegyzéseket, hogy ez nem zene bmeg! Meg szánalmas vagyok!
Most hallgatok hiphopot, és most ez se tetszik sokaknak....
Milyen zenét hallgassak, ami nem fog másokat irritalni, és idegesíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!