Telefonbegyárokat nem lehet feljelenteni? Vagy tudtok arra példát, hogy emiatt valakit zaklatással SIKERESEN pereltek volna?
Azt még megértem, hogy magánemberek ez ellen nem tudnak mit tenni.... esetleg a tehetősebbek talán?
Viszont vannak, akik a tudakozót meg nagyobb vállalatokat, hibabejelentőt, MATÁV-ot, MÁVOT b*t*tják, már bocsánat, és még képesek is azt netre feltölteni.
Az ilyenek hogyhogy megússzák egy karcolás nélkül??!!
Akkor tudjátok mit:
Majd én is felhívok valakit - esetleg akkor már közületek -, hogy meghozták a fehérszenet, meg ilyen jó nagy baromságokkal. NA AKKOR BEZZEG majd feljelent az illető engem, elkapnak, megbírságolnak.....
CSAAAAKHOGY akkorra én már, mivel a szabálysértés elkövetőjeként részese voltam a dolognak, tudni fogom, hogy mi ennek a menete, hogyan lehet egy telefonos zaklatót jól megszivatni, megbírságoltatni.
Úgyhogy akkora a kva telefonbetyárok kénytelenek lesznek ezt hirtelen mind kollektíven megtudni, hogy engem bizony többet ne keressenek, mert kva nagy bírság lesz belőle.
Valahogy úgy, mint amikor a templomokat széjjelß@$$zák a kva gyalogsátánok, és utána amikor riasztót szerelnek fel ---> HOOOOP! AJJJJJ de mindjárt közelébe se megy egy felkötnivaló (nem-)ember sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!