Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Telefonbegyárokat nem lehet...

Telefonbegyárokat nem lehet feljelenteni? Vagy tudtok arra példát, hogy emiatt valakit zaklatással SIKERESEN pereltek volna?

Figyelt kérdés

Azt még megértem, hogy magánemberek ez ellen nem tudnak mit tenni.... esetleg a tehetősebbek talán?

Viszont vannak, akik a tudakozót meg nagyobb vállalatokat, hibabejelentőt, MATÁV-ot, MÁVOT b*t*tják, már bocsánat, és még képesek is azt netre feltölteni.

Az ilyenek hogyhogy megússzák egy karcolás nélkül??!!

2014. márc. 19. 22:23
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hogy lenne bűntény, te szerencsétlen? Maximum szabálysértés.
2014. aug. 25. 17:17
 12/14 anonim válasza:
Ha 1x felhív valakit egy telefon betyár valószínű ,hogy nem jelenti fel ,de ha már rendszeres a dolog akkor lehetséges tesz valamit annak érdekében ,hogy ne zargassák őt !
2014. aug. 25. 18:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Akkor tudjátok mit:

Majd én is felhívok valakit - esetleg akkor már közületek -, hogy meghozták a fehérszenet, meg ilyen jó nagy baromságokkal. NA AKKOR BEZZEG majd feljelent az illető engem, elkapnak, megbírságolnak.....

CSAAAAKHOGY akkorra én már, mivel a szabálysértés elkövetőjeként részese voltam a dolognak, tudni fogom, hogy mi ennek a menete, hogyan lehet egy telefonos zaklatót jól megszivatni, megbírságoltatni.

Úgyhogy akkora a kva telefonbetyárok kénytelenek lesznek ezt hirtelen mind kollektíven megtudni, hogy engem bizony többet ne keressenek, mert kva nagy bírság lesz belőle.

Valahogy úgy, mint amikor a templomokat széjjelß@$$zák a kva gyalogsátánok, és utána amikor riasztót szerelnek fel ---> HOOOOP! AJJJJJ de mindjárt közelébe se megy egy felkötnivaló (nem-)ember sem.

2014. aug. 25. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de mi az a gyalogsátán?
2015. nov. 23. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!