Van itt olyan aki jön július 6. án az Arctic Monkeys koncertre?
én is mennék! :)
viszont csak arra napra
lehet, hogy hülye kérdés, de még nem voltam VOLT-on
és hátha tudjátok a választ
Hogyha szeretnék odamenni hozzájuk egy kép erejéig, akkor VIP jegyet kell vennem, vagy elég a napijegy?
bocs az offért
Én is szeretnék, de lehet nem jön össze, elég sok kiadásom van már, és inkább csak az 5 'sima' napra megyek, amin három kedvenc bandám is lesz.
Egyik válaszolónak: Sima jeggyel biztos nem, és szerintem még VIP-vel sem tudsz odamenni a bandához. Bár ebben nem vahyok biztos, de a honlapjukon ott van, mit biztosít a VIP jegy. Arra a napra árulnak egyáltalán?
De a bandáknak szokott külön meet n greet jegyük lenni, pl 30STM-nek. Azt nem a fesztivál árulja tudtommal, hátha nekik is van. De a legbiztosabb ha írsz a voltosoknak e-mailt, nem akarlak félrevezetni.
2. vagyok:
köszi szépen a választ! :) közben megérdeklődtem és tényleg nem garantálja egyik jegy sem a talákozást
végül is a jegy már megvan, a buli óriási lesz így is úgy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!