Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan aki jön július...

Van itt olyan aki jön július 6. án az Arctic Monkeys koncertre?

Figyelt kérdés

2014. márc. 5. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én megyek :) Holnap veszem az upgrade jegyet
2014. márc. 6. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:

én is mennék! :)

viszont csak arra napra

lehet, hogy hülye kérdés, de még nem voltam VOLT-on

és hátha tudjátok a választ

Hogyha szeretnék odamenni hozzájuk egy kép erejéig, akkor VIP jegyet kell vennem, vagy elég a napijegy?

bocs az offért

2014. márc. 7. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék, de lehet nem jön össze, elég sok kiadásom van már, és inkább csak az 5 'sima' napra megyek, amin három kedvenc bandám is lesz.

Egyik válaszolónak: Sima jeggyel biztos nem, és szerintem még VIP-vel sem tudsz odamenni a bandához. Bár ebben nem vahyok biztos, de a honlapjukon ott van, mit biztosít a VIP jegy. Arra a napra árulnak egyáltalán?

De a bandáknak szokott külön meet n greet jegyük lenni, pl 30STM-nek. Azt nem a fesztivál árulja tudtommal, hátha nekik is van. De a legbiztosabb ha írsz a voltosoknak e-mailt, nem akarlak félrevezetni.

2014. márc. 7. 18:05
 4/7 anonim válasza:
Én is megyek, már megvan a jegyem :D
2014. márc. 7. 23:36
 5/7 anonim válasza:
vannak olyan ismerőseim akik a volton csinálta közös képet a 30stm valamelyik emberével, és sima bérletük volt.
2014. márc. 8. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

köszi szépen a választ! :) közben megérdeklődtem és tényleg nem garantálja egyik jegy sem a talákozást

végül is a jegy már megvan, a buli óriási lesz így is úgy is :)

2014. márc. 10. 13:31
 7/7 Swiftie válasza:
Dejó nektek skacok, én is mennék szívesen, csak az a gond hogy az ország másik felében lakok (Nyíregyháza) és röpke 30 ezerbe (vagy még többe) lenne ez az egész, és egy fityingem sincs :/ De remélem jó lesz a hangulat és jönnek jövőre is, arra már hátha el tudok menni!! :) Érezzétek jól magatokat, bulizzatok helyettem is, készítsetek fotókat, vidiket ha tudtok! :) Az erő legyen veletek! :D
2014. máj. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!