Az baj, ha ismerkedéskor a beszélgetőpartneremről kérdezgetek dolgokat?
Figyelt kérdés
Valamiért nem megy az ismerkedés, mindenki elfordul tőlem, nem kedvelnek meg az emberek. Szerintem már az alapoknál elrontom a dolgokat mindig, az ismerkedés elején, úgy érzem azzal van a baj, ahogy próbálok összehaverkodni valakivel, csak nem tudom, hogy mi pontosan.
Ne kérdezgessek arról, akivel beszélek?
2014. febr. 28. 16:27
2/4 A kérdező kommentje:
Először a hobbijáról pl. meg milyen zenéket szeret, milyen filmeket néz, meg valamikor olyant is hogy mennyire határozott emberek között, mekkora baráti köre van, mennyire bulizós, vagy iskolai dolgokról. Kb. ilyen kérdéseket eleinte.
2014. febr. 28. 16:32
3/4 anonim válasza:
Hát pedig ebből még nem lehet baj, mi másról is tudnátok beszélni ha nem is ismeritek még egymást
4/4 anonim válasza:
Mondjuk en ugy vagyok vele, hogy beszelgetes kozben megtudok a masikrol bizonyos dolgokat, de nem azt jelenti, hogy nem kell kerdezni...kerdezek de csak arrol amit erdekesnek talalok s nem bombazom korbe kismillio kerdessel sorozatban...s aztan majd megnyilik s mar kerdes nelkul is lesz beszedtema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!