Mi ez a sörivós őrület facebookon?
Mostanában látom hogy ismerőseim, feltesznek egy videót amiben megisznak fél liter sört, és kihívnak még 2-3 embert hogy megigyon annyit.És ez így megy sorba.
Ennek mi az értelme?Ezzel akarják bizonyítani hogy mennyire kemény gyerekek?Mert megisznak egy doboz sört?Ha igen, akkor én már férfiak mintaképe lehetnék..:D
Egy jó vicc, jó ok arra, hogy megigyál egy korsóval, ha azt hiszed azért isznak hogy valamit bizonyítsanak, tévedsz.
Mindenki csinálja, szóval ők is megteszik, nem értem ez miért probléma :D
Ennek biztosan nincsen semmi köze a keménykedéshez, hiszen olyan sokan megcsinálják, ez csak egy egyszerű játék, nem tudom miért kell minden apró hülyeséget zsigerből fujjolni. Nem akarnak semmit sem bizonyítani, nem kell mindent komolyan venni.
Egyébként a fanyalgóknak mondom még, hogy nálunk anno egyetemen sörcooper is volt minden évben, tehát olyan mint a sima cooper, 12 perc futás, csak körönként (400 m) meg kellett állni 2 deci sörre. A rekorder állítólag 3500 métert futott így, nekem a saját rekordom 3050 m volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!