Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha egy lány nem...

Mit csináljak ha egy lány nem száll le rólam?

Figyelt kérdés

Facebookon van egy lány aki minden nap rám ír(van hogy már vissza sem írok neki). Megkérdezi miujság velem én meg írom hogy semmi veled? és akkor írja hogy semmi majd pár perc elteltével elkezd magáról beszélni hogy ez történt ma vele meg az meg felhoz olyan témákat amik engem marhára nem érdekelnek. Nemigazán ismerem mert csak facebookon szoktam vele beszélgetni de már zavar. Elmondása szerint csak barátnak tekint engem(ahhoz képest hogy szinte nem is ismerjük egymást). Nem akarom megbántani de mégis hogy mondjam el neki hogy hagyjon békén? 16/f

(bocsi lehet rossz kategória)

2014. febr. 18. 21:38
1 2
 11/13 tubifex ***** válasza:

úgy a legkönnyebb, ha tudomására adod,h neked más jön be. én úgy leráztam egyszer egy mániákust, hogy többet rám sem írt.

szóval,ha legközelebb rád ír,akkor írd neki, h nem ismeri-e x.y csajt. meg fogja kérdezni,h miért. és írod neki,h mert neked nagyon bejön és h ebben nem tudna e segíteni.

vagy: kérdezi, h mit csinálsz hétvégén,hova mész? írod neki h x helyre. meg fogja kérdezni,h miért. írod neki,h mert a kiszemelted is ott lesz.

2014. febr. 19. 11:54
 12/13 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem tetszek neki mert az látszana a viselkedéséből. Ő csak szimplán írogat meg ilyenek. Mikor o-társamat keresi azért hogy együtt menjenek haza akkor őt se hagyja békén felhívja vagy 20 szor...
2014. febr. 19. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Jóvan, akkor ő ilyen. Idegesít? Tiltsd le. Lehet, hogy már mások is megtették :)
2014. febr. 19. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!