Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen egy napja/hete egy mai...

Milyen egy napja/hete egy mai 15 évesnek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván mindenkinek másmilyen. Én 17(lány) vagyok, de 15 évesen is ilyen volt:

hétfő-péntek: suli, tanulás, alvás, kis pihenés, barátnőkkel néha suli után laza kávézgatások és beszélgetések (kávézóban vagy egymásnál)

péntek este/szombat este: néha mindkét nap szórakozás, néha csak egyik nap szórakozás, a másik napon pedig csak beülés valahova barátokkal

szombat délután/vasárnap délután: relax

vasárnap este: tanulás

Aztán az egész kezdődik elölről. Hétfő-szerda pokol, csütörtök-péntek tűrhető, hétvége mennyország :D

2014. febr. 9. 22:18
 2/9 mHannah97 válasza:
65%

Mas-mas.

Hosszu, faraszto, kudarcokkal teli...

2014. febr. 9. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hazamegy a suliból és beül a gép elé, utána alvás, és másnap minden elölről.
2014. febr. 10. 08:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Suli (már akinek), gép előtt rohadás napi 12 órát, face, face, face, face, face, lájk, szenvedés a plafont bálmulva: Mikor lesz csajom/pasim? cigi, pia egyebek...
2014. febr. 10. 08:24
 5/9 mHannah97 válasza:
29%
Valoszinuleg a kedves kommentelok nem gimnazistak, hanem 70eves `antimaifiatalsag` klubos `bezzegazenidombenmindenkitokeletesvolt`elvu oregemberek.
2014. febr. 10. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Reggel 6-kor kelek.

Reggelizek.

Suliba megyek busszal.

Tanulás.

Hazamegyek busszal.

WC-re megyek.

Gyakorikerdesekre megyek.

Tanulok

Eszek.

Gépezek

Alszok.

És ez megy minden nap.

2014. febr. 10. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, régen nem csináltam sok mindent (8 éve voltam 15). Suliba mentem, aztán otthon neteztem, nagy ritkán kimentem barátokhoz. Hétvégente bulikba mentünk. Néha tanultam is. Hát így visszagondolva elég hülye voltam, bár sokat tanultam belőle, és nem lennék az, aki most vagyok. Úgyhogy bánni nem bánok semmit. Lehetett volna ezt azt máshogy csinálni, de az már a múlt, és a múltból építed a jövőd -> ez milyen jó duma :D De tényleg így van, később fogod látni, hogy mit csináltál volna másképp, és ezt a jövődre vetítve kell megtenned, javítanod a hibáid. Soha nincs késő semmihez, van olyan aki 70 évesen kezd el sportolni.
2014. febr. 11. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Felkelek,elkészülök,elmegyek iskolába,hazajövök,összepakolok,gépezek,tornázok,megtanulok,fürdök,sorozatot nézek,alszok

ennyi:DDDDD

2014. febr. 11. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
31%
márciusba leszek 15 de elmondom regel felkelek begozok iskolába, majd el alszok, hazajövök, eszek, oszt örülök h lefexek
2014. febr. 22. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!