Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tud valami jó szerelmi...

Nem tud valami jó szerelmi tesztet?

Figyelt kérdés
olyat ami való is valamire egyet találtam de szeretnék többet az illető nem tudja hogy szeretem de szeretném megtudni hogy ő érez e valamit
2014. febr. 6. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Kikre hagyjuk a Földet...
2014. febr. 6. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
-.-
2014. febr. 6. 14:08
 3/7 A kérdező kommentje:
had kérdezzem már meg te nem voltál fiatal??
2014. febr. 6. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező, én is hasonló választ akartam, mint az 1-es ... azonban a 3. hsz-ed elgondolkodtatott, és egye fene, nem kövezlek meg érte :)

sajnos nem tudok

2014. febr. 6. 14:13
 5/7 Lynxx válasza:

Erre nincs teszt,és semmi garancia,és nem is lessz sose.Ha úgy érzed jól megy kettőtöknek együtt,az még nem elég..beszélj vele,kérdezd meg mit szeretne,mi a baj,lásd min kell változtatnod,és te is mondd el mit szeretnél...

Aztán vagy képesek vagytok megtenni a másikért dolgokat,kompromisszumokat kötni,vagy sem...az égő szerelem elmúlik hidd el,de ha később is komolyan gondoljátok,beszélgessetek,mert nem megy máshogy:)sok sikert!

2014. febr. 6. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. febr. 6. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Voltam fiatal, most is az vagyok. De nem rémlik, hogy ennyire naiv és buta lett volna bármelyikünk is...
2014. febr. 6. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!