Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mit kéne reagáljak...

Szerintetek mit kéne reagáljak, ha egy családtag, rokon azt mondja: láttam fenn vagy a Facebook-on? Meg kéne kérdezzem, hogy "ha láttál miért nem jelöltél be"?

Figyelt kérdés

Mert a helyzet ugye egyértelmű: ott ül a f**búk előtt, ott vagyok én, látja tudja hogy én vagyok, csak annyit kéne tennie, hogy kattint egyet. De nem teszi. Hogy miért nem azt csak ő tudhatja.

És ez már többedik rokonnal fordul elő, már többtől hallottam hogy megtalált engem.

És sose tudtam mit reagálni erre.

Most kérdezzem meg, hogy mégis mi a jó fenéért nem jelölt be?

2014. febr. 5. 10:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

igen.

havi szinten vagy 5 percet.

Mégis facebook

2014. febr. 5. 11:24
 12/19 anonim válasza:
49%

"Na és aztán? A kérdező Facebook-ozik, mi meg Gyakorizunk. Most mi hűdemenők vagyunk? :DDDD"

A gyakorikerdesek.hu egy jellegében anonim oldal, a facebook pedig maga az exhibicionizmus. Van némi különbség.

2014. febr. 5. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
általában azt szoktam ilyenkor mondani hogy "mi az anyádat idegeskedsz te állat? ne pampogjá nyugodjál má le!"
2014. febr. 5. 11:36
 14/19 anonim válasza:
Igen? Ezt szoktad mondani? Én meg azt, hogy intelligenciahiányban szenvedők kijelentései fenntartással kezelendőek. Egyébként úgy látom, hogy te dühöngsz. Csak nem fáj az igazság?
2014. febr. 5. 11:44
 15/19 anonim ***** válasza:

"Nem láttam, hogy bejelöltél."

"Én nem láttalak téged, ritkán használom."

"És, miket láttál? :)"

"Szeretnéd, hogy bejelöljelek? Mert szerintem nem kaptam meg a felkérésed."

"Váó, mióta vagy fent? Ezer éve nem léptem be."

2014. febr. 5. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:

"igen....én is szoktam látni magamat fenn facebook-on"

lehet egyébként ha idősebb azt várja, hogy te jelöld be és ez egy célzás akar arra lenni, hogy mennyire szeretné ha hivatalosan indítványoznád facebook-on a rokonsági kapcsolatot igazoló ismerősnek jelölést

vagy csak tett egy egyértelmű kijelentést és semmi célja nem volt vele pl. "nahát süt a nap", esetleg valamilyen reakciót vár tőled(nem feltétlen, hogy bejelöld)

egyébként ismerősöm is tett egy hasonló kijelentést és azt várta, hogy én jelöljem be, mert nekem kevesebb az ismerősöm, meg ő nem szokott ismerősnek jelölni senkit, mindig mindenki őt jelöli be

válaszom: "és ezt a démoni mágiát nem lehet megtörni?"

én jobban szeretek az ilyen kijelentésekre komolytalanul válaszolni, persze ez emberfüggő is, mivel ilyenkor általában arra várnak, hogy mindent a másik kezdeményezzen

viszont nem mindenki szereti a komolytalan választ és esetleg még meg is sértődik, akkor elmondanám, hogy nem szoktam nagyon nézelődni face-en és ha ennyire szeretné akkor bejelölöm

2014. febr. 5. 17:17
 17/19 A kérdező kommentje:

hát én egy egyszerű gondolkodású ember vagyok, nem véletlen hogy a munkám is egy rendvédelmi szervhez kötődik

ha azt akarja jelöljem be mondja meg

ha nem akarja vagy mindegy neki, szóba se hozza

kb ennyi

én ugyan be nem jelölök senkit

2014. febr. 6. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy túlreagálod.
2014. febr. 6. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:

nos kedves kérdező akkor ezzel el is dőlt "én ugyan be nem jelölök senkit", nem is kötelez rá senki és ha valamit válaszolni akarsz rá mondj egyszerűen annyit, hogy igen fent vagy, de nem vonz az egész

én szeretek bonyolultan hozzá állni mindenhez, nem lehet mindenkit ugyan úgy kezelni és olyat nem teszek, amit nem szeretném ha velem is megtennének

2014. febr. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!