Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Srácok, barna vagy szőke...

Srácok, barna vagy szőke lányok jönnek be nektek? Barna, zöld vagy kék szemüek? Magas vagy alacsony lányok?

Figyelt kérdés

2014. febr. 2. 11:55
1 2
 11/20 -Apuci- válasza:
100%

Ezt így szerintem nem lehet leszűkíteni, beskatulyázni.

Mindegyik nő valamiben szép.

Az lehet alacsony, magas, szőke vagy barna, vékony vagy molett.

Van olyan hogy egy nőben pl. a szeme sarkában lévő szarkalábak adják az erotikus kisugárzását.

Én spec nem a külsőt fürkészem, inkább beszélgetni szeretek, és abból kiderül milyenek a belső tulajdonságai.

Műveltség, humor, csúsztatott erotika....:D

Persze kell hozzá azért egy átlagos külső is, ez nem minden-mindegy alapon működik.

Bár ez lehet nálam korral jár.

38éves férfi.

2014. febr. 8. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Barna haj, barna/zöld szem az nagyon szexi.

Kék szeműek annyira nem jönnek be. De csak azért mert a családom összes tagja kék szemű :)

Leginkább az alacsony vékony lányok tetszenek, de a lényeg az, hogy nálam ne legyen magasabb.

26/f

2014. febr. 8. 14:02
 13/20 Árpi4 válasza:
100%

Az ember izlése folyamatosan változik. A feleségem egy vörös hajú, zöldeskék szemű nő volt, és magas. Nekem bejön a fekete haj, kék-barna szemmel. A sötétszőkék még tetszenek.

De ami most leginkább tetszik, az egy kis alacsony sötétvörös hajú nő, szeplős és dióbarna szemű ! Arca mint egy 14-éves lánynak, nagyon behízelgő, pedig már rég elmúlt 30. Nem lehet neki ellenállni ...

2014. febr. 8. 19:36
 14/20 A kérdező kommentje:
:))
2014. febr. 9. 08:41
 15/20 53gr3ii W33D válasza:
100%

Nem tudnám lekategorizálni magam. A nők nem így működnek. :)

Az okos nők tudják, h mit kell tenniük annak érdekében, hogy vonzóak legyenek, bár szükséges hozzá egy előnyös külső is :D

Legtöbb részét játszmásnak mondanám :)

Nem tudom, h érted-e.

Nekem az okos, játszmás nők, akikben már látványra megfog valami pl. szép szem, arc, kéz, testtartás. Később beszéd, testbeszéd, humor.. Reggelig tudnám sorolni .:D

Tehát annyit akartam mondani, h nincs kimondott ideálom. :)

2014. febr. 9. 16:14
 16/20 KovA1963 ***** válasza:
100%

Én az összhatásra esküszöm :-)

Persze ha megkérdezik a férfiállatját milyen tetszik akkor elmond valamit, ám a gyakorlatban egyik lányka sem akibe szerelmes lettem - felelt meg annak a leírásnak.

Szóval az összhatás a lényeg...

És - ha lehet egy tanács a lánykáknak - a virág legyen olyan hogy olyan bogárkákat vonzzon magához amilyet szeretne... ne minél többet, meg mindenfélét... a nagy tolongás távoltarthatja azt aki az igazi lehetne.

Túl szemrevalónak lenni sem feltétlenül jó kísérletezni kell és néha jobb elbújni - rejtekből jobb a rálátás a dolgokra, mintha az ember lányát egyfolytában rohamozzák...

Ráérsz kibontakozni, ha van kiért ...

A lényeg : hatni és lehetőleg célzottan.

2014. febr. 12. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Haj mindegy, alacsony legyen mindenképp. Láttam már egypár barna hajú kék szemű lányt, asszem ez a kedvenc párosításom. :)
2014. márc. 23. 11:03
 18/20 anonim válasza:
100%
senkinek nem tetszenek a barna haju barna szemu lanyok ?
2014. máj. 13. 16:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Most engem el fogtok ítélni de rendesen, de szerintem a vörös haj a legszebb.. Ha még alacsony is az illető, esetleg vékony, törékeny, akkor a fél karomat adnám hogy rámnézzen :33
2015. dec. 6. 23:15
 20/20 anonim válasza:
100%
Hát nekem személy szerint inkább a szőke/világosbarna kék/barna szemű lányok jönnek be,fontos feltétel nálam még hogy legyen alacsonyabb vagy maximum egy magasságú és legyen okos.Mostani barátnőm is 30 cm el alacsonyabb nálam,szőke hajú,kék szemű és nagyon okos.Bár ebben lehet közrejátszik az hogy mindketten az orvosira járunk.
2016. nov. 12. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!