Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tudok ezen változtatni?

Hogy tudok ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Senkire se szoktam ráírni Facebookon. Valahogy úgy érzem, hogy úgy is csak zavarnám őket ha megtenném. Mindig csak azt várom, hogy ők írjanak rám, ezért néha órákig be vagyok jelentkezve.

Nagyon ritkán kivételes alkalmakkor (szülinap, ünnepek) rá szoktam írni pár emberre, de akkor amikor elküldöm az üzenetet utána mindig nagyon bánom és úgy érzem mintha el akarnék ájulni.. :(

2014. jan. 31. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán kevesebbnek érzed magad az ismerőseidnél? Felejtsd el! Mindenki örül, ha érdeklődnek iránta :) Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az egész dolognak. És egyébként ez egy kölcsönös dolog, ha te érdeklődsz felőlük, akkor ők is fognak felőled. Vedd úgy, hogy ez egy szívesség, amit teszel nekik - még ha csak egészen apró is. Nagyon nem zavarhatsz meg senkit semmiben, aki online van, mert akkor nem Facebookozna éppen, ha dolga lenne :D
2014. jan. 31. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!