Valakinek van képe szipus szilviről?
Figyelt kérdés
Korában pestre jártam melózni ráckevei hév végálomásának vágóhídon volt mindig pár szipus cigány volt köztük egy nő ott szipus szilvinek hívták. Egy ismerősöm kiadja a lakását albérletbe és amikor láttam a lehetséges lakokat őt véltem felismerni bene. Még nem mondtam az ismerösömnek mert nem akarok riodalmat kelteni. Ezért kérek v.kit akinek esetleg képe vidije van tegyefel ide. Köszi a segítséget2014. jan. 28. 19:59
1/2 anonim válasza:
Szipus Alfonz-t nem ismered véletlen :)
Van róla egy videó youtube-n keress rá :)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen tom már látam a vidit alfrol. Hát az a nő mint ha a felesége lene. Én is mindig csak röhögtem ahogy zacskóval a kezébe dölöngélt ösze visza. Viszont 2 éve nem járok arra de amint meglátam egyböl az ugrot be és nem akarom hogy a haveromnak bármi gondja legyen miatta.
2014. jan. 28. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!