Miért érzem úgy, hogy kb. az egész világ ellenem van?
Iskolában is alig van olyan igazi szoros barátságom valakivel..meg mindig piszkálnak. Ma is oda jön a tanár órán...mellém áll erre: oda már nem tudsz írni lapozz már..ilyen flegma hangon erre az osztálytársam:levegőt se felejts el venni.. Hát jó ég..
Meg kb.senkise vesz komolyan..ha komoly vagyok az a baj,ha viccelődök az a baj..minden rossz amit én csinálok...akiket meg sztárolnak a suliba azok se különbek. 15/L
Rossz az életfelfogásod ;)
Sza**le, hogy ki mit gondol rólad.
Ha nem bírd elviselni, amit s suliban művelnek veled, akkor válts iskolát!
Mindenkinek van sz@r napja..
Néha összejön...
Nagy az isten állatkertje ,mint tudjuk.
A rossz társaságban nem érzi toppon senki sem magát elhiheted.
Mondok valamit, bár elég fiatal vagy egyszerűen fogalmazok, sok időd van változni, hogy Saját Magad legyél!
Tehát:
"senkise vesz komolyan..ha komoly vagyok az a baj,ha viccelődök az a baj..minden rossz amit én csinálok"
- ez a bajod forrása nem a Világ! Ezek a gondolatok a fejecskédben!
Amit érzel (figyeld csak meg magad miközben gondolkozol)az annak hatására alakul ki amit a fejedben gondolsz.
Igen - ez így működik!
Amit gondolsz magadról,olyanok lesznek az érzéseid és ez sugárzik Rólad/Belőled.
Közösségben általában a gyengébb láncszemet szokták piszkálni.
Amit tehetsz, az nem a külvilág megváltoztatása, hanem a magadról alkotott gondolatok megfigyelése és megváltoztatása.
Így változni fog a személyiséged (mindenkié változik) pozitív irányban és szépen "leszállnak rólad".
Kérdezd meg magadtól: valóban nincs egyetlenegy ember aki komolyan vesz?
Valóban minden rossz amit csinálsz? Soha nem csináltál még jó valamit?
Megjegyzem, az hogy 15 évesen feltettél ide magadra vonatkozó kérdést mert az egy nagyon jó dolog! Továbbá megjegyzem, hogy én és itt még jópáran komolyan veszünk!
Tehát lehet, hogy most vannak emberek körülötted akik másképp gondolják de Te mégis fordítsd a figyelmed
azokra a pozitív visszajelzésekre amik igenis vannak!
Figyeld meg mi folyik a fejedben, mert ami folyik úgy fogod magad érezni!
Fogj bele valamibe amit szívesen csinálsz és érezd, hogy jó vagy benne! Éld át ezt minél többször és ez érződni fog rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!