Hogy szerezhetem vissza a jó hírem?
Egy eléggé konzervatív iskolába járok. Egy barátnőmnek, aki nem iskolatársam, mostanában volt a 18. szülinapja, és házibulit tartott. Engem is meghívott. Táncoltunk, volt alkohol is. Én keveset ittam, de ahhoz elég volt, hogy annyira felszabaduljak, hogy egy olyan fiúval csókolózzak, akit csak ott ismertem meg. Hozzáteszem, magam előtt is szégyenlem magam, mert ez nagyon nem rám vall.
Egyik osztálytársamnak, aki elvileg a legjobb barátnőm, elmeséltem, és megkértem, tartsa titokban. Ő azonban továbbadta, és az évfolyamtársaim, akikkel összefutottam, lényegében tudtomra adták, hogy ribinek tartanak.
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám visszaszerezni a jó hírem? Lehetséges egyáltalán? Az se baj, ha sokáig tart, csak szeretném tudni, lehet-e? 17/l
Atya ég, milyen maradi barátnőid vannak.
Miért lennél emiatt ribi?
Én elöször is elbeszélgetnék a barátnőmmel, hogy mekkora patkányság volt, amit tett. Csókolozatok, 17 vagy, kicsit több volt az alkohol, ennyi. Ne rágd magad rajta. Nem hiszem, hogy nálatok senkivel nem fordult elő még ilyen. És ha emiatt megvetnek, akkor nem is érdemlik meg a figyelmedet.
Ha viszont poénos akarsz lenni, akár még fel is tehetsz magadra egy nagy piros "A" betűt, hogy hagyj csámcsogjanak az irigyek. (Easy A-ben ezt csinálja a csaj, amikor elkezdik lenézni egy tök hülye indok miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!