Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért viselkedik így? Többi lent.

Miért viselkedik így? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy van egy lány akit már régóta ismerek.És mindig máshogy áll hozzám.Egyszer még nagyon régen jártunk ,utána szakítottunk ,aztán majdnem összejöttünk egyből utána de aztán végül nem.Eltelt megint pár hónap és bevallotta ,hogy neki más tetszik és én nem...Aztán utána mondta nekem ,hogy én jövök be neki és azaz illető már nem...Én ezt elhittem ,aztán mostmár járnak.És mielőtt jártak azelőtt megint úgy volt,hogy majdnem összejövünk.Ennek mi lehet az oka ,hogy így változtatja a véleményét ?
2013. dec. 24. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Játszik veled. Keress jobb csajt, millió jobb nő van nála, hidd el.
2013. dec. 24. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy 14 éves és minden héten mást akar, ergo éretlen és nem kell vele foglalkozni, mert csak magad idegesíted vele, vagy csak játszadozik veled, szóval ismét csak keress valaki mást és ne foglalkozz vele, bárhogy is közeledik feléd.
2013. dec. 24. 09:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a válaszokat.

Én is erre gondoltam ,de akkor nem jártunk volna meg nem úgy viselkedett volna velem ahogy...Úgyhogy ezt nem értem.Amúgy 13 éves..

2013. dec. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!