Mit kéne reagáljak arra hogy az osztálytársaim szilveszteri bulit szerveznek ahova mindenki hivatalos csak én nem egyedül?
Néhány dolog azért:
- van még vki aki nem hivatalos de ő kórházban van úgyse mehet
- semmi közöm hozzá voltaképp ha X ember bulit szervez kit hív meg
- magas ívből le is sz**nám az egészet
De.
Azért ez így necces. Mindenkit meghívnak csak engem nem.
És ezt meg se mondják csak „ilyen és olyan” csatornákon jut el hozzám az infó. De azt tudják hogy előbb utóbb úgyis megtudom.
Hogy reagáljak?
Tegyek úgy mintha nem is tudnék róla? (nem tehetek így mert komplett hülyének nem állítom be magam)
Kérdezzem meg mégis mi ez az akció?
Vagy egyszerűen sz**jak az egészre?
Egyébként végzős gimis vagyok.
nem, nem volt ilyen.
sose hívtak sehova.
mondjuk nem is mentem volna el, de ezen feleslegesen elmélkedni vagyis nem lehet mondani hogy azért nem hívtak el mert a múltban már x alkalommal meghívtak és sose mentem el.
még sose hívtak így nem tudhatják elmentem volna-e.
(nem, nem mentem volna el, de ők meg nem gondolatolvasók így nem tudhatják)
kérdezni nem kérdezték, meg nem hívtak-hát honnan is tudhatnák.
Esetleg
nem volt olyan néhányszor, hogy hívtak, de te nem mentél?
na hát ez fix.
nem iszol meg nem vagy vevő az ilyen bulikra.
Majd ha sikeres üzletember vagy akadémiai szakember leszel, akkor kapsz szépen designolt meghívókat konferenciákra, egyéni belépőkóddal és előre lefoglalt szállással. Addig viszont törődj bele, hogy a fiataloknál a programszervezés lépései az alábbiak:
-Menjünk inni suli után!
-Ok!
-Pénteken buli Petránál!
-Zsír.
Esetleg ugyanezek megismétlése a levelező listán / facebookon.
Ha te nem vagy része a közösségnek, nyilván nem hallod a szájhagyomány útján terjedő dolgokat, és mivel senki nem az anyád, és még csak nem is kedvelnek, nem tartozik senki felelősséggel a te lelki békéd megőrzése érdekében cirádás meghívót küldeni. Mivel soha nem mentél velük sehová, ezért azt is feltételezhetik, hogy nem végzős korban fogod elkezdeni. Honnan tudják, hogy te vágysz meghívásra? Te is mondtad, nem gondolatolvasók.
Ha egyetemre mész kicsit szedd össze magad szociális téren, mert a 21. században nincs értékesebb erőforrás a kapcsolati hálónál. A gimis kapcsolatok többnyire szart se érnek, de azért meg kell tanulni emberekkel kommunikálni.
megy a franc! ott van előttem a nővérem negatív pédlának, 4, azaz NÉGY diplomával.
eddig a Penny-ben volt pénztáros több éves állástalanság után, most decemberben onnan is elküldték.
a fejvadász azt mondta neki: 4 diploma? tagadjon le belőle egy párat, és akkor talán állást is talál. mert ugye kinek kell (idézem) egy agyondiplomázott ember?
megy a franc egyetemre.
egyetemre mész kicsit szedd össze magad szociális téren,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!