Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mivel szokták szekálni azt,...

Mivel szokták szekálni azt, akinek nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Engem csak azzal szekáltak hogy csináljak már egyet -_-

De azt sokat.

Meg ha megismertem valakit szinte rögtön azzal jött hogy "mia féééjszbúÚk neveed????" és mikor azt mertem neki válaszolni hogy "nincs féjjjszem,aka. no facebook avalibe" mindig az volt a válasz hogy "???!?!?!?4!4444?!??????!!!!???4" mintha olyan lehetetlen lenne hogy nem vagyok fenn,baazzki akkor már miért nem írják a rohadt anyakönyvi kivonatba a neved helyett a felhasználóneved?

2014. jan. 11. 20:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Sok buta fiatal Fb-re regel. :)) A hatalomnak tálcán kínálják a kapcsolatrendszerüket, netezési szokásaikat, stb... Pont, hogy ők dőlnek be a hatalom bújtatott reklámjaiba, hogy presztízs kérdéssé teszik számukra saját menetelüket a -kvázi- vágóhídra.... Ennek tetejébe még ezek a naiv fiatalok nézik hülyének azt, aki nem regisztrál FB-re. :)))

Az gyakorit azt hiszitek nem ellenőrzik magas poszton arcok, miközben viszonylag jelentős a fórum látogatottsága... ugyan már, dehogy nem... :) És? Hogy olvassák a meglátásom erről? Leszarom. :)

Tisztelet a kivételnek, aki kénytelen FB-n jelen lenni, pl céges/vállalkozói/művészi stb okok miatt. A SZÁNDÉK A PLÁNE. Hogy valaki csak mert "szokás", teszi-e, vagy sem... presztízsből a sok birka butaságot... Avagy más szándékból - ha egyáltalán teszi az adott dolgot.

2014. jan. 18. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!