Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Utalások arra, hogy imádom a...

Utalások arra, hogy imádom a meglepetéseket. Tudtok ötletet adni?

Figyelt kérdés
Imadom a meglepeteseket, 4 het mulva 18 leszek. A kornyezetemben elok viszont sosem leptek meg semmivel, es valoszinuleg iden sem tervezik. De ha elsutom nekik, hogy szeretnek ezt meg azt, akkor az mar nem meglepetes. En a legjobb baratnom 18. Szulinapjara meglepetes partit szervezek, mert 7 eve az az alma, hogy nagybetus 18.szulinapja lesz. Viszont nem tudom, hogy a barati korombol ez eszebe jutna barkinek is. Nekem a legnagyobb vagyam egy video lenne amin felkoszontenek, multkor ezt kapta valaki. Attol tartok, hogy rn nem vagyok ilyen fontos nekik. Hogy eresszek el erre valo egyenes utalasokat?
2013. nov. 29. 21:33
 1/2 anonim válasza:
Múltkor az egyik ismerősöm is ebben szenvedett. Keresett egy videót a neten, ahol a csajt meglepték. Amikor vége lett a videónak azt mondta: ,,Imádom a meglepetéseket!". Két hét múlva a 16. szülinapjára egy hatalmas meglepetés bulit csináltak
2013. nov. 30. 09:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Cseles, cseles. :) Én még sosem "ünnepeltettem" barátokkal a szülinapom, de idén szeretnék valami egészen másat! De rájöttem, hogyha nem lesz meglepetés, hanem én szervezem, legalább akkor is velem lesznek, és miattam :)
2013. nov. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!