Utalások arra, hogy imádom a meglepetéseket. Tudtok ötletet adni?
Figyelt kérdés
Imadom a meglepeteseket, 4 het mulva 18 leszek. A kornyezetemben elok viszont sosem leptek meg semmivel, es valoszinuleg iden sem tervezik. De ha elsutom nekik, hogy szeretnek ezt meg azt, akkor az mar nem meglepetes. En a legjobb baratnom 18. Szulinapjara meglepetes partit szervezek, mert 7 eve az az alma, hogy nagybetus 18.szulinapja lesz. Viszont nem tudom, hogy a barati korombol ez eszebe jutna barkinek is. Nekem a legnagyobb vagyam egy video lenne amin felkoszontenek, multkor ezt kapta valaki. Attol tartok, hogy rn nem vagyok ilyen fontos nekik. Hogy eresszek el erre valo egyenes utalasokat?2013. nov. 29. 21:33
1/2 anonim válasza:
Múltkor az egyik ismerősöm is ebben szenvedett. Keresett egy videót a neten, ahol a csajt meglepték. Amikor vége lett a videónak azt mondta: ,,Imádom a meglepetéseket!". Két hét múlva a 16. szülinapjára egy hatalmas meglepetés bulit csináltak
2/2 A kérdező kommentje:
Cseles, cseles. :) Én még sosem "ünnepeltettem" barátokkal a szülinapom, de idén szeretnék valami egészen másat! De rájöttem, hogyha nem lesz meglepetés, hanem én szervezem, legalább akkor is velem lesznek, és miattam :)
2013. nov. 30. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!