Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti ilyen helyzetben mit...

Ti ilyen helyzetben mit tennétek (kollégium)?

Figyelt kérdés

Tizedikes lány vagyok. Nem olyan sokan, 30-an lehetünk a koleszban. A lányszinten a lányok egész nap, este 11-ig is trappolnak, sikítoznak, visítoznak, ordibálnak, csapkodnak, dübörögnek, hisztiznek, minden ami néhány alacsony intelligenciájú illetve pár gyerekes felfogású 'nőtől'-lánytól kitelik.. Nekem ez sok, fiúk között nőttem fel akik az efajta viselkedést nem tolerálták, nem is szoktam rá, anyától is megkaptam volna a magamét..

Elég kemény gimnáziumba járok, és így tanulni sem tudok. Ha nagyon megunom, lemegyek az alsó szintre ahol a fiúk is vannak, de ugye nem lehet állandóan, mert akkor én vagyok a téma hogy teszem magam nekik.

Éjjel tanulok, mert délután szakkörök, mindennapos tesi, közösségi szolgálat. Az alsó szinten a szilencium terem van meg a fiúk is ott laknak, így beszélgetés lenne belőle hiszen látták hogy bemegyek a terembe. Szabad szilós vagyok de ott sem lehetett tanulni mert ott is megy a duma. Kikészít hogy alig alszok, mégis naponta 2-3 dolgozat simán van. Nem tudom mit kezdjek ezzel a kolesszal, energiám sincs annyira rossz a kaja is :/

Hétvégénként elmennék bulizni, havonta 1-2x de hát az is a tanulásból áll mert semmit nem tudok itt tanulni a gipszkarton falak között mérsékelt fűtés mellett.. Beszélni sem tudok kivel, nevelők nem tudnak mit csinálni, szüleim se, a lányoknak meg nem lehet szólni, mintha a falnak beszélnék. :/ Tavaly jó volt, de már szobatársam is átvette ezt a stílust.:c

2013. nov. 26. 22:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni azzal, hogy ha a fiúk szintjén vagy, kibeszélnek a lányok... Te már nem vagy dedós szerintem. Nem kell, hogy ez aggasszon. Ha tényleg csak azért mennél le, hogy "tedd magad" nekik, akkor sem lenne ehhez senkinek semmi köze! :D
2013. nov. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!