Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen lányról? Többi lent.

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, aki teljesen az ellentètem.

Nem facebookozik, nem jár ki a barátnőivel bulizni, mindenből 5-ös tanuló, nagyon zárkozott.... Ti mit gondoltok az ilyen lányokról?

2013. nov. 18. 16:15
 1/10 anonim válasza:
Azt,hogy attól még,hogy nem bulizik lehet normális. Szerintem az ilyen lányokat jobban meg lehet becsülni. Viszont a nagyon zárkózottság már baj lehet.
2013. nov. 18. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Találtál egy apró kincset a kavicsok között.
2013. nov. 18. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem irigykednek azokra a lányokra, akik teljesen az ellentétük, és egyáltalán nem is foglalkoznak velük és másokkal, hanem a saját dolgaikra koncentrálnak és a családjukkal illetve régi barátaikkal töltik az időt. Nem unatkoznak.
2013. nov. 18. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ilyen egy normális lány, és elgondolkoznék, hogy ez miért olyan ritka manapság, hogy furcsálljam.
2013. nov. 18. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is ismerek egy ilyen lányt. Még tavaly dolgoztam egy kollégiumba ott voltam portás pontosabban csak helyettes egy kis plusz pénzért és ott megismertem egy ilyet aki bombázó volt, magas vékony, szőke hihetetlen kedves, full 5 ös tanuló, nem járt se bulizni se egyéb ilyen helyekre, cigi, alkohol, drog nála tabu téma volt. Voltak barátai velük eljárt mászkálni a városban de elég visszahúzódó volt a kollégiumi társaival sem igazán beszélt ő inkább jobban kedvelte a felnőttebbeket, inkább egyetemistákkal lógott ott bent meg velünk dolgozókkal. Velem is egy csomót beszélgetett amikor egyik hétvégén voltam bent 12 órás műszakban akkor egész jól elbeszélgettünk. Egyedül a facebook volt az amit csinált de ott is inkább csak a kapcsolattartás volt a célja tehát a chat. Még a mai napig is beszélek vele mivel én stílusilag kb olyan vagyok mint ő szóval el lehet vele lenni, de az szinte esélytelen hogy összejöjjek vele, nem is erőltettem a dolgot mert mondta hogy pasizni nem nagyon akar maximum egy olyannal akivel tökéletesen egyformák de normális volt sok értelmes dologról el lehetett vele beszélni és hülyéskedni is lehet vele, érti a viccet is, és szereti is, csak olyan különc féle. Ezért nem is vártam rá összejöttem inkább egy másik velem egy idős lánnyal mert a csaj 18 éves én meg akkor 20 éves voltam és most egy nálam 2 hónappal idősebb lánnyal járok aki szintén olyan mint az a csaj csak ő többet szeret kint lenni és nagyon benne an mindenben plusz imád engem mert mintha a testvére lennék
2013. nov. 18. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Úúú, te jó ég!! Nem facebookozik! Ez borzalmas! Hogy lehet így élni! Te jó ég... És ráadásul még jól is tanul... Biztos KGB ügynök vagy pszichopata!! Az ördögűzőt, gyorsan!! .... de hülye vagy... -.-
2013. nov. 18. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyen lányokat szeretem...
2013. nov. 18. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Értékes, ő lenne a követendő példa a nagy zárkózottságtól eltekintve. Az ostoba, bulizós, nagyszájú lányokat nem is veszem emberszámba, nevetségesek.
2013. nov. 18. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól még nem lesz senki jobb ember, hogy bulizás helyett könyvet olvas, és akkor sem leszel automatikusan idióta, ha fenn vagy a facebookon, rossz dolog az általánosítás. Kedves kérdező, egy mondatból nem lehet megismerni egy lányt, ha érdekel, beszélj vele többet. 8as, szép példánya vagy te az emberi fajnak: az rendben van, ha nem veszel emberszámba valakit néhány tulajdonsága alapján, de ha valaki szeret buliba járni, és esetleg temperamentumos is, akkor az már rögtön agyatlan p*csa... (Megsúgom, hogy nem az ;) ) Inkább a te hozzászólásod volt a nevetséges, nem azok, akiket leszóltál...
2013. nov. 20. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt,hogy nehezebb eset.
2013. nov. 22. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!