Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol tudnék ismerkedni?

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves vagyok, és már 5 éve vagyok itt Pesten, itt végeztem el az egyetemet, de ezalatt az 5 év alatt sajnos nem igazán tudtam barátokra szert tenni, mondhatni elég csekélyke ismeretségi körrel rendelkezem. :) Így az ismerkedés, társkeresés is nehezebben megy, mert gondolom, ha járnék nagyobb társaságba, akkor az hozná magával az új arcokat, a már meglevő ismerőseim bemutatnának az ő ismerőseiknek, satöbbi. Ehelyett a netes társkereséssel, ismerkedéssel próbálkoztam eddig, több-kevesebb sikerrel.

Mostanában viszont azon gondolkodom, hogy inkább hanyagolom kicsit a netes ismerkedést, és élőben próbálkozom tovább. Szerintetek mik azok a helyek, ahol könnyű ismerkedni, értelmes embereket lehet megismerni, jókat beszélgetni, ilyesmi? Nem kimondottan szórakozóhelyekre gondoltam, bár jöhetnek azok is.

Nekem az jutott eszembe, hogy például valami filmklub, ahova mondjuk korombeli figurák, mondjuk egyetemisták járnak, ami mondjuk annyival több mint egy mozi, hogy utána lehet beszélgetni, de még eszembe jutott a társastánc is, csak ahhoz meg nem tudom, nem vagyok-e elég botlábú :D Esetleg valami angol nyelvklub? Vagy egy túraegyesület is jó ötlet szerintem, csak ahhoz még nagyon ősz van. :)

Ti hova mentek, ha magányosak vagytok? Ha esetleg van valami jól bejáratott helyetek, nyugodtan lehet ajánlani, ez itt a reklám helye. :D

ui.: ja egyébként fiú vagyok, ha ez számít valamit.

2013. nov. 18. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Vannak hangulatos kávézók (kisebbek, nem felkapott) beülsz egy teára, kávéra és lehet nem az első alkalom után, de találsz olyan emberkét akivel tudsz kommunikálni, kapcsolatot építeni! A net tele van arcnélküli perverz, bűnözőkkel. Nem érdemes.
2013. nov. 18. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
önkénteskedj
2013. nov. 18. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
én egyetemi kávézókba szeretek beűlni,egyedül.....a nettöl meg a semmitől az is jobb,ha fogod magad,kiöltözöl,azt megiszol egy kólát,sört,kávét...qva mindegy igazából,csak tedd ki az indexet,mert máshogy nem megy.
2013. nov. 18. 14:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Idén nyáron végeztem az egyetemen, úgyhogy az indexkirakás már nem működhet, hacsaknem veszek egyet az Ecserin :D

Vagy a diplomámat is kirakhatom, az sem kevésbé képmutató :D

Viccet félretéve, az önkéntesmunka se lenne rossz ötlet, csak azzal meg az a gond, hogy napközben dolgozom, gyakran késő estig. A neten beszélgettem egyszer egy lánnyal, aki önkénteskedett külföldön, az alapján amit elmesélt, úgy tűnik, egy egész jó társaság jött össze.

De úgy tűnik, én erről már lecsúsztam...

2013. nov. 18. 15:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira nem rossz hely a net, akadnak normális emberek, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Csak valahogy mégsem jött össze senkivel semmi, mármint nem csak barátnő szinten, de még olyan rendszeresen összejárós, közösprogramokatszervezős barátság se.
2013. nov. 18. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, önkéntes munka elsősorban egyetemistáknak való, nekem kb. 5 éve tölti ki az életemet, és itthon is nagyon jó társaságokat szült, plusz bejártam a fél világot a folyományaként. Esetleg hétvégente?

Esetleg ha van valami hobbid, azon a vonalon is el lehetne indulni.

2013. nov. 18. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát filmnézés, olvasás, programozás a hobbim, egyik sem túl társas tevékenység, de mondjuk egy filmklub talán az lehet.
2013. nov. 18. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
menj külföldre....vagy menj dolgozni,aztán majd lesz tovább.
2013. nov. 18. 15:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Van munkám. Itthon szeretnék ismerkedni, nem tudom, minek ehhez külföld?
2013. nov. 18. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!