Hogyan mondjak nemet a szalagavatós táncpartneremnek?
Figyelt kérdés
Nem akarok vele táncolni. Nem tudunk beszélgetni (egyik órán egymás mellett ültünk, nem is szóltunk egymáshoz), még csak nem is köszön... Nem akarom megbántani, de magamat se akarom olyan helyzetbe sodorni, amibe nem szívessen veszek részt.
Hogy miért mondtam igent (a felkérésre)? Lány vagyok, ki ne szeretne olyan gyönyörű ruhába táncolni? :) Elkapott a hév, hogy jó lesz, de ahogy közeleg az idő, rájövök hogy nem akarok vele táncolni. Hogy tálaljam ezt?!
2013. nov. 17. 14:47
1/4 anonim válasza:
"Lány vagyok, ki ne szeretne olyan gyönyörű ruhába táncolni?" Én, hányhatnékom van tőlük. :)
De nem ez a téma. Egyszerűen állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy még sem tartod olyan marha jó ötletnek, nem is illetek egymáshoz. Ha van valamennyi sütnivalója, megérti.
2/4 anonim válasza:
Ez azért sok mindentől függ. Pontosan mikor lesz a szalagavató? Elkezdődtek már a próbák, le vannak már foglalva a ruhák? A szalagavató szezon úgy 2 hét múlva indul, a legtöbb helyen már egy csomó minden le van foglalva, meg van szervezve. Ha már elindultak a táncpróbák, és számít rád a gyerek, akkor hatalmas bunkóság lenne lemondani, sőt nem is biztos, hogy lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
Februárban lesz a szalagavató, holnap lesz megbeszélés a táncot illetően. Már bánom hogy igent mondtam, úgy érzem hogy képtelen lennék vele táncolni...
2013. nov. 20. 17:49
4/4 A kérdező kommentje:
Ofőnek szóltam, azt mondta próbáljam meg azért. De nem tudom, hogy hogy mondjam meg neki (táncpartneremnek), hogy nem szeretnék táncolni vele... Nem szeretném megbántani. :(
2013. nov. 20. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!