El fog múlni a dadogás?
Figyelt kérdés
kiskorom óta dadogok és nem tudom mikor fog már elmúlni. Nagyon zavaró tud lenni beszélgetésekkor. Van erre segítség?2013. nov. 14. 21:09
1/8 anonim válasza:
nincsen.
javulhat valamennyit,de megmarad.
hangosan olvass sokat,nagyon sokat otthon.
2/8 anonim válasza:
Valami segítség van, bár ez egy nagyon nehezen javítható beszédhiba. Azzal magyarázzák, hogy a dadogó a torkába, a gégéjébe görcsöl. Hány éves vagy? Mert minél tovább halogatod a logopédiát, és esetleg a pszichológust, annál rosszabbak az esélyeid. És 18 éves kor után nincs ingyen.
3/8 anonim válasza:
Nem múlik el. A tiszta lelkiismeret és a húsfogyasztás okozza. Egészségedre, kedves szárnyas. A fa meg gyümölcsökkel szaporodik, hiszen benne a mag. Ne bántsd a gyümölcsöket, azok se bántottak téged.
4/8 anonim válasza:
Nekem haveromnak 13 éves korára teljesen elmúlt.
5/8 anonim válasza:
Egy logopédussal érdemes lenne beszélned! A dadogásnak is sok fajtája van, és az se mindegy, hogy milyen eredetű. Javítani lehet rajta, sőt, bizonyos esetekben teljesen el is múlhat, de mondom, biztosat csak szakértő tud mondani.
6/8 anonim válasza:
Nézd meg A király beszédét, jó film, tanulságos és igaz történet alapján készült.
7/8 anonim válasza:
Szakember javasolt:
8/8 anonim válasza:
4. vok (Haveromnak 13.éves korára elmúlt)
Szerintem azért mert nagyon sokat beszélgettet, beszélgettünk, sorozatokról, filmekről, játékokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!