Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki beszélgetni animeröl?

Valaki beszélgetni animeröl?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Alapvetően olyan embereket keresek akikkel tudnék beszélgetni animekröl. Környezetembe nincs olyan akit érdekelne ez a műfaj így senkivel se tudom megosztani milyen mértékben tetszett egy anime vagy elmesélni kedvenc részeket esetleg együtt megbeszélni vagy egymásnak ajánlgatni.

Mi előtt valaki azzal jönne élőbe keresek ilyen embereket próbáltam de nem találtam..barátaimat meg ilyenek nem érdeklik :)

Előre köszönöm ha valaki ebbe tudna nekem segíteni!

Akit érdekelne legyen szíves PM rám írni (skypen felveszem)

Nem/kór nem érdekel!

2013. nov. 13. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért a kór érdekeljen, főleg személyes taliknál. :D

Nem tudom, merre laksz, és esetleg mennyire mozoghatsz közeli városokba, ha vidéki vagy, de ha van ilyen lehetőséged, már mindenhol van anime klub, keresd őket.

Ha ez se megy, akkor tele van a net magyar/külföldi animés oldalakkal, fórumokkal, ott keress szimpatikus embereket.

2013. nov. 13. 23:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia 16/f vagyok azért mondtam kór nem nagyon érdekel :D

Veszprém környékén élek :) és megfogadom a tanácsodat.

2013. nov. 14. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Veszprémben emlékeim szerint van már működő anime társaság. Ja meg menj el valamelyik con-ra, ott elég sok hasonszőrűt találhatsz, biztos van, aki szívesen beszélgetne is veled.

Csúnya kórok meg vannak, nem kellene akkor se elkapni őket. :D

2013. nov. 14. 13:26
 4/4 anonim válasza:
velem sem beszélget soha senki, ne aggódj :c
2013. nov. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!