Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jó az embereknek esténké...

Miért jó az embereknek esténként otthon ülni?

Figyelt kérdés
Ma is hivtam egy haveromat ki, elkezdi h fáradt, nincs kedve. Aztán hivok egy másikat, erre elkezdi ő is h sok a dolga és ő is fáradt. Tudom h mindenkinek sok a dolga és h tényleg fáradtak, de ez kikapcsolódás lenne basszus nem munka. Am tudom h nem azért nem mennek mert utálnak ez 100%, csak punnyadtak.Nem értem meg h úgy általában miért jó az embereknek esténként otthon ülni, nem bírom felfogni. Ez nem rossz nekik? Mert én most nagyon unatkozom otthon.

#otthon #punnyad
2013. nov. 2. 22:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha 18 alattiak az illetők akkor csak simán lusták kidugni az orrukat, viszont ha egyetemisták, dolgozó emberek, valahol értsd meg őket is.

Én pl 18 éves tanuló vagyok, utolsó évemet végzem, de elmondom miből állnak a hétköznapjaim :

-suli 8-tól egész 3-ig, kb 4 mire hazaérek cakli pakli

-ebéd olyan 20 perc, aztán méf a családommal is beszélgetünk itthon, kb fél óra-óra (nekem a családdal való kommunikáció elengedhetetlen)

-gyors felnézek netre, e-mailek stb kb fél óra vagy óra (függ attól hogy milyen új leveleket kell olvassak) - megjegyzem amúgy hogy nem facebook-ozok, nincs is, nem azon telik az időm

-tanulás, házik (hát erre időt nem tudok mondani, függ hogy mennyi van)

-tv-ben én is megnézem a sorozatomat este az kb 1 óra

-vacsora, tusolás és mehetek is szinte lefeküdni

És ebbe még sportolást vagy egyéb hobbikat nem számoltam bele. És úgy mondom neked, hogy ez a program nálam januártól kezdve még sűrűbb lesz :

-sofőrsuli

-dolgozat levédéss (ez egy bő 30 oldalas dolgozat)

-és még akkor készüljek érettségire is mert nem hagyom utolsó pillre

-és még sulira is készüljek

-és még szakítsak időt pár barátra

Nincsen abszolút sok barátom, sőt. Igyekszem azért velük is összefuni mikor van időm és nem vagyok fáradt. De mikor hazaérek a suliból hidd el, olyan fáradt vagyok hogy heteket tudnék átaludni.

És ez csak az én példám !

2013. dec. 20. 09:12
 22/22 anonim ***** válasza:
Azt tartsd tiszteletben ,hogy más dolgozik,vagy tanul..Az efféle programokat hétvégére szokás tervezni (nem esténként).
2013. dec. 20. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!