Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet szerelem nélkül élni?

Lehet szerelem nélkül élni?

Figyelt kérdés
Lehet-e szerelem nélkül teljes életet élni? (szerelem nélkül=szerelmes az ember néha, de nem jönnek neki össze a kapcsolatok), ha vannak barátaim, akikben megbízok, meg unokatestvérek, család.
2013. nov. 2. 17:48
 1/3 anonim válasza:
Én csak magamból tudok kiindulni: még sosem voltam szerelmes, még sosem volt igazán kapcsolatom, pedig már bőven itt lenne az ideje. Közben szerető család vesz körül, sok barátom van, közülük jó néhány közeli, van kutyám, macskám, a munkámban sikeres vagyok (viszonylag). De így is sokszor magányos vagyok. Mert az a bizonyos egyetlen dolog hiányzik. Pedig sokszor érzem magam boldognak, de csak rövidebb időkre. Tehát azt hiszem lehet egy viszonylag jó életet élni, de nem teljesen kielégítőt. Nehéz ügy.
2013. nov. 2. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, más tapasztalatokat is szívesen meghallgatok :)
2013. nov. 2. 18:19
 3/3 anonim válasza:
Az elso valaszolo minden egyes szava maradektalanul igaz ram.. elkepeszto mintha csak en irtam volna pontosan ugyanigy vagyok vele en is.. szereto csaladom van, barataim, szeretem a munkam, csak az a kis plusz hianyzik a teljes boldogsaghoz.
2013. nov. 3. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!