Vannak doktor ismerősei, egyikük sem írta ki. Mondjuk én sem tenném, de ha neked jólesik akkor tedd.
2013. okt. 24. 19:36
3/12 anonim válasza:
Ha az vagy akkor végül is jogos, bár nekem sok dr. ismerősöm nem írta ki.
Viszont van olyan akinek mindenhol ott van, még a nem használt myvipféléken is átírta, mindenhol úgy mutatkozik be és minden esetben használja (mondjuk étteremben asztalfoglalásnál), a keresztneve elé is használja, még a nem hivatalos e-mailje is kb. úgy néz ki, hogy dr.katika@....
2013. okt. 24. 19:41
4/12 anonim válasza:
Én is kitettem, pedig csak 14 vagyok, és semmi közöm hozzá. Nem gáz.
2013. okt. 24. 20:15
5/12 anonim válasza:
Hát szerintem ha nem vagy az, akkor gáz...
2013. okt. 24. 20:21
6/12 anonim válasza:
Te vagy az, Schmitt Pali?
2013. okt. 24. 20:25
7/12 anonim válasza:
Neked ezt még elnézzük...
2013. okt. 24. 20:31
8/12 anonim válasza:
Nem gáz. Sokan mások is komolytalankodnak a Facebook-nevekkel, ez nem olyan dolog, amit gáznak mondanék.
Bár lehet, hogy egyesek erről azt fogják gondolni, hogy nagyképű vagy.
2013. okt. 25. 12:36
9/12 anonim válasza:
Nem gáz, csak kib..szott béna akkor ha nem vagy doktor. Nagyjából az a szint, mikor a c..gányok írkálják hogy don, meg maffia. :D
Pont annyira szánalmas, mint az emberek akik nem voltak képesek tanulni, de kiírja hogy Harvard mert ő jajjdehúdekemény lesz ettől. Primitívségre vall.
2013. okt. 25. 14:47
10/12 anonim válasza:
ha valóban az vagy kevésbé gáz mintha nem az lennél, de számomra akkor is hivalkodó...én bár az vagyok, de nem raknám ki. az ismerőseim amúgy is tudják, a többi meg nem számít
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!