Ez baj, hogy én nem vagyok olyan mint ők?
Figyelt kérdés
2 dolog.
1.A barátnőim menő, model alkatú lányok én meg teljesen átlagos vagyok ők ezt nem teszik szóváde engem néha kicsit zavar. Mit tegyek? Megkéne változnom, vagy maradjak olyan amilyen vagyok?
2.Valakinek van kedve beszélgetni? (valaki olyan akinek nagy a tűrőképessége, mert kicsit szomorú :( vagyok)
14/l
2013. okt. 21. 13:46
1/3 anonim válasza:
semmiképpen ne változz meg ! :) nekem nyugodtan írhatsz :)
2/3 anonim válasza:
14 éves vagy. Tested fejlődés alatt áll... változni fogsz.. Rettentő rossz stratégiának tartom, hogy másoknak akarsz megfelelni és nem saját magadnak. Ha túlzásba viszed mindezt, akkor hosszútávon ez pszichésen is megterhelő lesz.
3/3 anonim válasza:
Írj, ha gondolod! Mondd el, mi bánt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!