Hogyan ismerkedjek 2 gyerekkel?
25 éves vagyok van egy fiam és egy lányom 1 éves és 3 éves.
Szeretném megismerni azt az embert aki szeretni tud igy is/
Mennyi esélyem van igy?
Még a megromlott kapcsolatban toporgok....
Semmi.
"Még a megromlott kapcsolatban toporgok...." -- épp emiatt.
Nem akarok általánosítgatni, de egy akármilyen bombanőt könnyebb meghódítani, mint egy kisgyermekes anyukát.
Igen ebben igaza van, csakhogy tamaszra lenne szükségem valahonnan,aki érezteti velem hogy én is vagyok valaki, nem egy buta ember amit a jelenlegi páromtol hallom.
Nagyon boldogtalan vagyok csak a gyerekek miatt vagyunk együtt.
De jó lenne nőnek érezni magam...
Csak tudod, egy férfi meg nem annyira vágyik, hogy pusztán a támasza, lelki szemetesládája legyen egy kapcsolatban levő nőnek, aki bár szidja a jelenlegi kapcsolatát, mégis inkább vele van, mintsem hogy elhagyná. Persze, meg lehet ideologizálni, hogy a gyerek miatt... de a lényegen nem változtat.
Semmi bajom azzal, ha valakinek gyermeke van, úgy értem, nem jelentett nálam soha negatív pontot. De a legtöbb férfi nem ilyen. Aki egy kisgyermekes anyukával összejön, annak számolnia kell, hogy valamilyen mértékben már a kezdetektől belecsöppen az apa-szerepbe, ráadásul úgy, hogy a gyerekekhez biológiailag köze sincs.
Most akkor gondolkodj el, mit választana egy ép, életerős, párkapcsolatra vágyó fiatalember? Ezt a kisgyermekes anyukát, aki annak tetejében, hogy önkéntelenül is plusz terheket ró a férfire azzal, hogy belekerül ebbe az apa-szerepbe, és emellett még azt a békát is le kell nyelnie, hogy ő csak amolyan második lesz?
Vagy inkább egy olyan nőt, akinél nem csak szerető lehet, hanem valóban a párja?
Igen, értem, hogy te nőnek szeretnéd érezni magad. De a férfiak meg férfinak szeretnék érezni magukat a barátnőjük mellett, nem csak egy szeretőnek.
Tudom, hogy nehéz a helyzeted, de sajnos ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!