Miért mondják, hogy ez gagyi ajándék? Szerintetek is?
Hát ez még rosszabb a világítós, szívecske ölelős macinál is... uram atyám...
Ilyet ne adj semmiképp, mert nagyon sablonos és béna. Inkább valami értelmeset, valami maradandót, aminek örülne is és nem dobná a sarokba ahányszor csak elmész tőlük, majd keresné gyorsan elő, mielőtt megjelensz, hogy úgy tűnjön, mintha az ágya közepén tartaná folyton és imádná.
Szerintem is gagyi ez, bár én 29 vagyok, ennek ellenére fiatalabb koromban sem gondoltam már ezt jó ötletnek. Kapni se akartam volna ilyet, pont ezért nem is adtam volna.
Esetleg csinálj olyat, hogy amit te küldtél neki emlékezetes smst, kedvenc közös filmetekből idézet, zenétekből szövegrészlet, bármi ilyesmi ha eszedbe jut, azt egy sima bögrére nyomtatva vagy akár általad porcelánfilccel felrajzolva, kiégetve szerintem sokkal eredetibb ajándékot csinálnál ennél a párnánál. Ahol nyomtatnád a párnát, ott valószínűleg bögrére is nyomnak feliratot. Ettől még a párna is jó ötlet, de én nem közös képet tennék rá.
tényleg giccses.
keress szebb közös képeket rólatok, nyomtasd ki, és rakd egy albumba. ez sokkal eredetibb ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!