Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért mondják, hogy ez gagyi...

Miért mondják, hogy ez gagyi ajándék? Szerintetek is?

Figyelt kérdés
Barátommal most leszünk együtt egy éve, és kispárnát adok neki a közös képünkkel. Azt mondják, hogy ez giccses, semmi ajándék. Mi lenne akkor jobb ennél?
2013. okt. 11. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ez még rosszabb a világítós, szívecske ölelős macinál is... uram atyám...

Ilyet ne adj semmiképp, mert nagyon sablonos és béna. Inkább valami értelmeset, valami maradandót, aminek örülne is és nem dobná a sarokba ahányszor csak elmész tőlük, majd keresné gyorsan elő, mielőtt megjelensz, hogy úgy tűnjön, mintha az ágya közepén tartaná folyton és imádná.

2013. okt. 11. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is gagyi ez, bár én 29 vagyok, ennek ellenére fiatalabb koromban sem gondoltam már ezt jó ötletnek. Kapni se akartam volna ilyet, pont ezért nem is adtam volna.

Esetleg csinálj olyat, hogy amit te küldtél neki emlékezetes smst, kedvenc közös filmetekből idézet, zenétekből szövegrészlet, bármi ilyesmi ha eszedbe jut, azt egy sima bögrére nyomtatva vagy akár általad porcelánfilccel felrajzolva, kiégetve szerintem sokkal eredetibb ajándékot csinálnál ennél a párnánál. Ahol nyomtatnád a párnát, ott valószínűleg bögrére is nyomnak feliratot. Ettől még a párna is jó ötlet, de én nem közös képet tennék rá.

2013. okt. 11. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon gagyi, talán a legrosszabb ilyen jellegű ajándék, rosszabb, mnit a bögre vagy póló, pedig hát azok is... alapból a kivitelezés gagyi, egy semmire nem való, apró, fehér, szivaccsal töltött szardarabra rányomnak egy fényképet rólatok. Ölelgesse, vagy aludjon rajta, vagy csorgassa álmában a nyálát a közös képetekre? Értsd, önmagára is, nem csak rád. Furaaaaa.
2013. okt. 11. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:

tényleg giccses.

keress szebb közös képeket rólatok, nyomtasd ki, és rakd egy albumba. ez sokkal eredetibb ötlet.

2013. okt. 11. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Gagyi. Ha én ilyet kapnék, úgy tennék, mint aki örül neki, de igazából cseppet sem tetszene. Inkább ne erőltesd az "évfordulózást" csak menjetek el vacsizni, vagy főzz valamit, aztán nyissatok pezsgőt és usgyi az ágyba, de az ilyen ingyombingyom ajándékok csak rontják a hangulatot.
2013. okt. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!