-valaki- kérdése:
Hogyan tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
na szóval...nincs sok barátom ezért szeretnék új barátokat szerezni. A baj az hogy a környezetemben 1-2 rendes,normális személy van,azokkal tartom a kapcsolatot.Ezért gondoltam ha már van facebook profilom,kihasználnám és olyanoknak kezdenék el írni,akiket úgyan láttam már élőben,de nem tartjuk a kapcsolatot.Most mindegy,hogy fiú vagy lány.Nem erősségem az ismerkedés,ezért néha egy kicsit magányosnak is érzem magam.Arra kérnélek titeket,hogy mondjátok el ti hogyan szoktatok facebookon ismerkedni...Miket szoktatok kérdezni...2013. okt. 9. 13:37
1/3 A kérdező kommentje:
Most nem ismeretlenekkel akarok ismerkedni,akik itt a Gy.K. írnak,hanem olyanokkal akiket már ismerek és szeretném őket jobban megismerni.
2013. okt. 9. 16:16
2/3 anonim válasza:
Facebook-on is ugyanúgy kell beszélgetni, mint élőben, nem is értem a kérdést. :) Nincsenek Facebook-ra specializált ismerkedőkérdések. Elkezdtek csevegni, aztán alakul az magától...
3/3 Vörösnefelejcs válasza:
Én nem szeretnék ismerkedni. :) De régi ismerősökhöz gyakran fordulok tanácsért, kérdéssel, ha látom a profiljukban, hogy értenek hozzá. Kérdeztem már meg minden orvos ismerősömtől, hogy mennyi matek van az egyetemen, vagy katonától, hogy mit gondol a fiam puskájáról. Azt tapasztalom, (amit itt is), hogy az emberek nagy általánosságban nagyon szívesen válaszolnak kérdésekre. Közben utána mellékesen is megkérdezheted, hogy amúgy hogy vannak, vagy kialakul a szimpátia, vagy nem. Aki nem örül ilyesminek, az egyszerűen nem válaszol. Ja, mert eleve úgy kérdezek, hogy ha van ideje, kedve válaszolni, akkor írjon.
Hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!