Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kell csókolózni?

Hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
TELJESEN tanácstalan vagyok.. Életemben nem csókolóztam még és a barátom már nagyon szeretne velem.. Én is nagyon akarok,de el fogom baltázni. Semmit nem tudok a csókolózásról. A hosszú szájra puszi is annak számit? Vagy csak az,amikor a nyelvünk is egymás szájában van? Hatalmas help :/
2013. okt. 5. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pali45-re ne hallgass :)

A hosszú szájra puszival nyugodtan indíthatsz. Engedd el magad, ezt nem lehet elrontani! Csukd be a szemed, mert nincs mulatságosabb,mint farkasszemet nézni pár centiről. A másodikat már te fogod kezdeményezni.

2013. okt. 5. 23:15
 2/5 A kérdező kommentje:
2.kommentelőnek köszönöm. Megnyugodtam :)
2013. okt. 5. 23:23
 3/5 anonim válasza:
Hidd el, magától fog jönni, ha odaértek :D (mondjuk én nem hittem ezt soha..amíg rá nem jöttem) aztán már csak gyakorlat teszi a mestert :)
2013. okt. 5. 23:26
 4/5 piriiiiii ***** válasza:
Engem az első sem ért meglepetésként, és nem is aggódtam amiatt, hogy elbaltázom. A csókhoz két ember kell, így lesz segítséged, irányításod a másik tapasztalatától függetlenül. Amúgy nem tudom ezt leírni, és kliséket sem akarok hangoztatni, nagyon természetes dolog ez, eleinte szerintem mindneki bénázik és nyáladzik, aztán lehet ezt fejleszteni gyakorlással, nyugi. Az biztos, hogy nagyon jó dolog. :)
2013. okt. 5. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátod már csókolózott, ő tud majd esetleg egy kicsit segíteni, de lényegében nem egy nagy kunszt. Amikor először csókolóztam, egy pillanatig fel sem fogtam a dolgot, mert valami bonyolult, nyáladzós dolgot vártam, ehelyett nemcsak, hogy könnyű volt, de még jó is. :D
2013. okt. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!