Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen az egyetem?

Milyen az egyetem?

Figyelt kérdés
Mi az első, ami eszetekbe jut az egyetemről? Milyen ott az élet? Egyetemre készülök, és szeretném tudni. Köszönöm!
2013. szept. 26. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A sok zh, a sok beadandó, a kemény vizsgaidőszak, és a Hawaii-val felérő pihi, ami aztán jön :).
2013. szept. 26. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok zh, sok tanulás, remek társaság, jó hangulat, stresszes vizsgaidőszak.
2013. szept. 26. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg tanulás, stressz, várakozás a folyosókon tanárra, vizsgára, beadásra, átvételre. Kevés jó arc, sok lúzer, csóróság, diploma után eufória.
2013. szept. 26. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
én nagyon szerettem egyetemre járni.csomó érdekes óra, s ha akarsz, be se kell menni, órák összevissza, nem reggel nyolcra járj be mindennap, úgy veheted fel őket, ahogy akarod (ahogy tudod), már elsőben kedd-szerda-csütörtök az egyetem, ötnapos pihenés. jó bulik, filmek, minden. ok, a vizsgák stresszesek, de nagyon sokat ért, hogy úgy osztottam be, ahogy akarom.
2013. szept. 26. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy nincs karácsony. Mert vizsgák vannak... Én a fa alatt is tanultam. Utáltam. De egyébként szerettem egyetemre járni. Most már az SZTE-n nincs vizsga karácsony és Szilveszter közt, de ez régen nem így volt. Előfordult, hogy Szilveszter napján is vizsgáztunk. Az de pocsék volt... 26N
2013. szept. 26. 23:51
 6/6 anonim válasza:

Ez csakis tőled függ. A középiskola is nyilván teljesen más egy tróger söpredék vagy egy jólnevelt kitűnő tanuló szemcsögéből :)

Általánosságban azért elmondható hogy az egyetem a legtöbb embernek a bulizásról szól... sok közös ivászat stb. zh-k előtt pedig tanulás. Én nem ez a kategória vagyok, igazából én alapvetően soha nem bulizom, a közösségi élet nem az én stílusom. Szóval nekem pl. egész másról szól mint a legtöbbnek.

De akárhogy is állsz a dolgokhoz, egy biztos, hogy megéri :D A középiskola ehhez képest egy börtön... itt oda mész, azt csinálsz amit akarsz, szinte semmiért nem szólnak rád. Végre felnőtt emberként kezelnek, és nem néznek le holmi taknyos gyereknek mint középiskolában némelyik tanár... jó dolog az biztos :) Sokkal szabadabb

Szóval te döntöd el hogy miből veszed ki a részed az egyetemen, de lehetőség az van rengeteg :)

2013. szept. 27. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!