Vannak valakinek magyar nyelvű PUA (csajozós) könyvei?
van fent a neten csomó,de a legtöbb azon kívül,hogy összezavar,nem sokat ér.
amik tényleg jók,azok nem azt írják le,hogy mit csinálj,hanem a pua leírja,hogy ő egy adott helyzetben hogyan csinálta,vagyis helyszíni beszámoló,ezek tényleg jók és tanulságosak.
a többi könyv csak azt neveli beléd,hogy jól tűrd a visszautasítást,vagyis alapból azoknak íródtak,akik kb totál amatőrök a csajozásban.
szóval ami kellhet és utánaolvashatsz,hogy több szemszögből is megismerd az a direkt nyitás és a shit teszt kezelés,aztán kész,pua vagy.
de ezeket a végletekig ki kell gyakorolnod,hogy ne lehessen fogást találni rajtad és minden kifogást le tudj kezelni.
Ááá nincs velem semmi baj, gazdag vagyok és jóképű :P xD Köszönöm a linket, de Mex/Badboy könyveit olvastam már, és én inkább amúgy is az indirekt módszer híve vagyok :)
Természetesen nem arra gyúrok, hogy jobban tűrjem a visszautasítást (bár a kudarcból lehet a legtöbbet tanulni), hanem hogy fejlesszem a társasági énem. Persze lehet szidni a PUA-kat, hogy szarság, lehúzás, parasztvakítás, stb... de szerintem aki nyitott, az biztosan talál a PUA irodalomban olyan dolgokat, amit kamatoztatni tud. Soha nem úgy álltam neki olvasni, hogy benne biztosan megtalálom a bölcsek kövét, hanem a szerző szemléletével próbáltam azonosulni...na mindegy, a csajozás úgyis csak áltudomány, sose tudjuk meg mi jár a nők fejében ;) :D
Csak a szerencsétlen lúzerek szidják a puákat, akik otthon verik a farkukat ahelyett, hogy kimennének csajozni, vagy szerencsésebb esetben örülnek, hogy egyszer végre hozzájuk szólt egy csaj és azzal maradnak életük végéig, ha tetszik nekik ha nem. :D
Amúgy a real social dinamicstól érdemes a Blueprintet nézni. Az csak angolul van, de jobb mint az összes többi anyag együttvéve.
# 7
Rohadjak meg, ha értem ennek a logikáját. De talán jobb is így..
Itt az egyik alapmű Neil Strauss: A játszma (The Game), itt ott megtalálni pdf-ben is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!