Normális az, hogy beleszerettem Justin Bieberbe? 11/L
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 16:57
1/18 anonim válasza:
11 évesen normális, majd kinövöd.
2/18 anonim válasza:
Majd jön egy másik szerelem, ha időseb leszel. Normális.
3/18 anonim válasza:
Ennyi idősen simán. Én sose voltam szerelmes hírességbe, remélem, nem is leszek. 14/L
4/18 anonim válasza:
Igen egyenlőre normális! Később lesz valaki közelebbi és elérhető!
8/18 HeartShapedBox válasza:
11 évesen normális,bár ahelyett hogy ilyen kérdéseken rágod magad,inkább tanulj ;)
9/18 anonim válasza:
11 évesen azt sem tudod mi az a szerelem, mitől még tetszik a külseje meg a zenéje attól még nem szereted nem tudod hogy milyen belsőleg meg minden..
10/18 xeniah válasza:
Nem Justin Bieberbe szerettél bele, hanem egy képbe, amit róla alkottál. Hiszen nem is ismered, fogalmad sincs róla milyen a természete, mik a rigolyái, mennyire önző stb. Fiatal vagy még, de már érdemes azon elgondolkodnod, hogy milyen jellemű társat szeretnél majd. A külső helyett (vagy mellett) inkább a jellemére próbálj az embereknek odafigyelni, mert különben elég sok csalódás fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!